PROŠLE GODINE JE U DINAMU OSTAO BEZ TROFEJA, SADA MU PRIJETI: / 'Ako uđemo u finale, tata bi mogao okrenuti janjca'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ofenzivni veznjak u dresu Rijeke prijeti Modrima s Rijekom

4.4.2018.
15:07
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke i Dinama danas od 17.30h igraju polufinale Hrvatskog kupa. U finalu koje će se igrati 23. svibnja već čeka Hajduk koji je svoje mjesto tamo izborio pobjedom nad Lokomotivom nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

"Ako uđemo u finale..."

Prijetnja Modrima bit će Domagoj Pavičić, bivši nogometaša Dinama danas je jedan od udarnih igli Matjaža Keka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VELIKI DERBI NA MAKSIMIRU: Dinamo sa Soudanijem napada Rijeku za finale Kupa

"Ako uđemo u finale, onda bi svakako mogao okrenuti janjca, no bit će vremena kad završi sezona, ha-ha...", rekao je Pavičić na početku razgovora za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matjaž Kek je najavio pohod na prolaz, ali svjestan je i Pavičić kao i slovenski stručnjak da ih čeka težak zadatak.

Svjestan je da je Dinamo favorit

"Dinamo je u Maksimiru favorit, ali znamo koliko možemo i baš kako je trener rekao - idemo pobijediti. Nećemo se uplašiti, ali treba zaboraviti onu utakmicu na Rujevici, sada nas čeka potpuno drugačija priča", objasnio je Pavičić koji se još ne oprašta od titule u HNL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još je dosta bodova u igri u HNL-u i gledat ćemo da ih osvojimo što više, a da se ne osvrćemo na druge, ali realno, Kup je prilika za trofej. Znamo da će biti teško, ali nitko nije ni mislio da će biti drugačije", priznaje.

Ne želi opet ostati bez trofeja

Pavičić je prošle godine igrao u Dinamu, a oba najveća hrvatska trofeja otišla su u Rijeku. Sada je u opasnosti da opet ne uzme nijedan naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bi bilo dobro da mi se nastavi taj niz, nadam se da ću ga s Rijekom prekinuti i napravit ću sve da tako bude. Bez obzira na Dinamo s druge strane. Pratio sam što se tamo događa, imaju u ovom trenutku nešto problema s ozljedama, ali Dinamo ne smiješ nikada podcijeniti. I zamjene koje uđu jednako su kvalitetne. Dinamo je u Maksimiru favorit s kim god da igra. Mi moramo zato gledati sebe, da budemo koncentrirani, kvalitetni u izvedbi", zaključio je za Sportske.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo