PROSINEČKI UPISAO PRVI PORAZ NA KLUPI BiH: / 'Zadovoljan sam. Ipak će oni igrati na Svjetskom prvenstvu'

Image
Foto: AFP

Nakon remija u debiju sa SAD-om, Prosinečki je upisao prvi poraz otkako je preuzeo BiH.

1.2.2018.
8:42
AFP
VOYO logo

Nogometna reprezentacija BiH, na čijoj se klupi nalazi Robert Prosinečki, izgubila je u San Antoniju od Meksika s minimalnih 1:0. Južnoamerikanci su već u prve dvije minute imali dvije velike prigode, ali Dos Santos i Vela nisu bili precizni. BiH je u desetoj minuti zaprijetila preko Zakarića, a malo potom i Lončara. Prvo poluvrijeme završilo je na krjau bez golova, a u nastavku je Meksiko opasno prijetio zbog čega je nagrađen u u 65. minuti.

Image
ROBERT PROSINEČKI DEBITIRAO NA KLUPI BiH: /

Zmajevi promašili kazneni udarac i remizirali sa SAD-om

Image
ROBERT PROSINEČKI DEBITIRAO NA KLUPI BiH: /

Zmajevi promašili kazneni udarac i remizirali sa SAD-om

Jonathan Dos Santos izveo je korner nakon kojeg je Ayala pobjegao Ahmetoviću i glavom poslao loptu pokraj Pirića. Bio mu je to prvi gol za reprezentaciju. Rezultat se više nije mijenjao, a vrijedno je spomenuti da je u 83. Bekić zaradio drugi žuti karton, odnosno crveni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žuti zadovoljan

"Zadovoljan sam igrom, pogotovo u prvom poluvremenu. U drugom je umor učinio svoje, ali su igrači dali sve od sebe. Ipak, Meksiko je reprezentacija koja će igrati na predstojećem Svjetskom prvenstvu. Ukupan dojam je vrlo dobar, mladi igrači su opravdali poziv za reprezentaciju na ovoj turneji", rekao je Prosinečki

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima igrača koji će brzo biti u A timu. Moram pohvaliti golmane Šehića i Pirića, zatim Medunjanina koji je prvi put igrao na poziciji stopera jer drugih rješenja nismo imali. Ostala trojica iz obrane su odigrala 180 minuta u kratkom vremenskom roku. Dobili smo jednog Menala koji je protiv SAD-a bio odličan pa u globalu moramo biti zadovoljni ovom turnejom", kazao je Prosinečki, javlja Klix.

Meksiko: Cota, Rodriguez, Ayala, Oswaldo (46. Araujo), Gallardo, E. Hernandez, Molina (46. J. Hernandez, 57. Gonzalez), Vela, G. Dos Santos (46. J. Dos Santos), Martin (73. Pizarro), Pineda (46. Aquino). Selektor: Juan Carlos Osorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BiH: Šehić (46. Pirić), D. Todorović, Graovac, Medunjanin, Bekić, Lončar, Tomić (46. Beširević), Sarić (75. Šećerović), Zakarić (65. O. Todorović), Menalo (67. Ćavar), Ahmetović (73. Koljić). Selektor: Robert Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo