PROCURIO STRAŠAN PLAN SLAVNOG PREMIERLIGAŠA: / Čuveni trener na Otok dovodi skupocjeni Realov dvojac?

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Spremni su dvojcu ponuditi višegodišnje ugovore

3.4.2020.
12:35
AFP
VOYO logo

Engleski klub Everton ima velike planove. Kako piše španjolska Marca žele što bolje iskoristiti činjenicu da im se na klupi nalazi slavni talijanski stručnjak Carlo Ancelotti te da rade na tome da postanu jedna od najjačih momčadi na Otoku.

Ancelotti i vodstvo kluba navodno su složili listu imena s potencijalnim pojačanjima, a na njemu se nalaze James Rodriguez i Gareth Bale. Realov dvojac jako dobro poznaje iz vremena kada je bio trener Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale i James možda i svoj najbolji nogomet u Španjolskoj igrali pod Ancelottijem, a kako više nisu u planovima Zinedinea Zidanea ovo bi mogla biti velika prilika Realu da ih se riješi.

Image
Image

single club/league/player publications/services.

Carlo Ancelotti manager of Everton Newcastle United v Everton, Premier League, Football, St. James' Park, Newcastle upon Tyne, UK - 28 Dec 2019, Image: 490184956, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Richard Lee/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Taliban je navodno svjestan da će mu biti veliki izazov dovesti Velšana, ali je, piše Marca, uvjeren da će moći nagovoriti jednog od njih da mu se priključi te smatra da će ga onda slijediti i drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale ima još dvije godine ugovora s Realom, a Kolumbijac još jednu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo