IZNOSI SE PRLJAVI VEŠ / Procurile veoma neugodne informacije. Evo kako je Ronaldo terorizirao suigrače u Juventusu i zašto je svima prekipjelo

Image
Foto: Profimedia

Počele su curiti informacije da stanje u svlačionici Juventusa nije bilo baš tako dobro

22.10.2021.
16:49
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih igrača svijeta ovoga je ljeta napustio Juventus nakon katastrofalne sezone talijanskog velikana i vratio se u Manchester United. Mnogi su rekli kako je to sada sigurno kraj velike ere Juventusa, ali možda je klub ipak dobro postupio kada se riješio Portugalca.

Naime, počele su curiti informacije da stanje u svlačionici Juventusa nije bilo baš tako dobro kada je tamo bio Ronaldo. Prije nekoliko dana Giorgio Chiellini je kazao kako bi za Juventus zapravo bilo puno bolje da je Ronaldo otišao ranije, a s njim se složio i Leonardo Bonucci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

"Njegovo prisustvo imalo je veliki utjecaj na nas. Sam trening s njime već nam je donio nešto dodatno u ekipi, ali igrači su podsvjesno počeli misliti da je njegova prisutnost dovoljna da pobjeđujemo", rekao je Bonucci za The Athletic.

No, talijanski Tuttosport dodatno je opisao kakvo je stanje bilo u svlačionici Juventusa i da je Cristiano zapravo sijao teror. "Ronaldo se nije trudio u obrani i nikad se nije prilagodio momčadskom duhu. Stalno je kršio pravila u svlačionici, koja su uvijek počivala na načelu jednakosti, jedinstva i poniznosti. Igrači su počeli osjećati da zakon nije za sve isti. Bilo im je dosta toga i to se vidjelo i na terenu i izvan njega", piše talijanski list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo