POJAVILA SE NEVJEROJATNA INFORMACIJA: / Važan adut Vatrenih nije nastupio zbog ozljede, no istina je poprilično drugačija

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
10.9.2019.
9:36
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon utakmice se saznalo za veliki peh hrvatske reprezentacije

Hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj, koji je utakmicu protiv Azerbajdžana propustio zbog ozljede, zapravo nije bio ozlijeđen i mogao je igrati, javljaju Sportske novosti.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Tin Jedvaj

Vatreni su s Azerbajdžanom odigrali 1:1, ali na stranu remi u Bakuu, više od prosuta dva boda boli i smeta jedna druga stvar. Točnije dvije… Prva je pad u igri nakon furioznih prvih dvadesetak minuta (slično kao i u Budimpešti protiv Mađarske), dok je druga ona neshvatljiva šetnja Tamila Halilzadea u 72. minuti pokraj Marcela Brozovića, Karla Bartoleca i Dejana Lovrena nakon koje je majstorski zabio za 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj gol Halilzadea pao je po desnoj strani, na onoj na kojoj bi bio Jedvaj da je igrao. A nakon susreta nameće se zaključak da bi Jedvaj mogao zaustaviti taj prodor Azera.

Sve je moglo biti drugačije

A na terenu je Jedvaj mogao biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SN to otkriva i piše: " Jedvaj je nekoliko dana osjećao peckanje, ali je normalno trenirao. Večer uoči utakmice ono je bilo jače, a ujutro na dan susreta otišao je u bolnicu na pregled. Napravili su snimku, ali ne magnetsku rezonancu nego ultrazvuk. Na njemu su se vidjele rezice i liječnici su konstatirali da se radi o oštećenju i riziku od većeg problema. Zbog čega je Zlatko Dalić šansu dao Karlu Bartolcu. Razumljivo."

MR pokazao istinu

Jedvaj je naknadno ipak obavio magnetsku rezonancu koja je ustvardila da nema oštećenja i da je spreman za nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šteta što se to nije znalo ranije. Možda bi sada sve bilo puno drugačije i Vatreni bi bili u mnogo lagodnijoj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo