Uzvrat u četvrtak / Problemi za Bjelicu u portugalskom uzvratu: Na Luz će bez ključnih igrača, potvrdio izostanak Hajrovića

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Zamjenu za Hajrovića Bjelica je pronašao u Poljaku Damianu Kadzioru koji nije ubojito krilo poput, ali su njegove kreatorske sposobnosti impresivne

10.3.2019.
9:30
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Nakon sjajne utakmice Dinama pred prepunim Maksimirom i pobjede od 1:0 sljedećeg četvrtka će momčad Nenada Bjelice braniti minimalnu prednost na užarenom Luzu kod Benfice.

Trener Modrih suočava se s izostancima vrlo važnih igrača, a za Sportske novosti potvrdio je da u četvrtak definitivno neće moći računati na Izeta Hajrovića kojem će još neko vrijeme trebati da se oporavi od ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Hajrovića su zbog ozljeda i suspenzija otpali i Marin Leovac, Ivan Šunjić te kapetan Arijan Ademi. Tako će na mjestu zadnjeg veznog kao treća opcija vjerojatno morati "uskočiti" mladi, ali silno talentirani Nikola Moro.

A zamjenu za Hajrovića Bjelica je pronašao u Poljaku Damianu Kadzioru koji nije ubojito krilo poput Hajrovića, ali su njegove kreatorske sposobnosti impresivne. Kako Bjelica ne voli otkrivati svoje taktičke zamisli prije utakmice, ostaje samo vjerovati da će trener Dinama posložiti momčad dovoljno jaku da ne izgori u grotlu Luza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo