LUDNICA U VINKOVCIMA: / Tisuće zagrebačkih i splitskih navijača pristižu u Slavoniju, dolazi i miljenik Torcide

Image
Foto: PIXSELL i Screenshot Twitter

Danas je na rasporedu finale Hrvatskog kupa od 19 sati

23.5.2018.
13:14
PIXSELL i Screenshot Twitter
VOYO logo

U Vinkovcima je na snazi posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu. Stadion NK Cibalia otvara se za navijače dva i pol sata prije utakmice, od 16.30 sati. Policija je pozvala sve da zbog opsežnih mjera sigurnosti dođu na stadion što ranije.

DINAMO I HAJDUK U BORBI ZA RABUZINOVO SUNCE: Vinkovci pod opsadom; veliki okršaj na terenu, ali i na tribinama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bad Blue Boysi i Torcida pristižu sa svih strana, a na svakom koraku u Vinkovcima nalaze se policajci i stotine pripadnika zaštitarskih službi. Pripremljen je detaljan plan u slučaju bilo kakvih incidenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Hajduk dolazi navijati i Mario Pašalić. Miljenik Torcide bit će na stadionu u Vinkovcima. Inače, veznjak je proteklu sezonu proveo na posudbi u Rusiji, točnije u Spartaku iz Moskve, ali nije se našao na popisu izbornika Zlatka Dalića za Svjetsko prvenstvo.

SPLIĆANIMA NIJE DO DRUŽENJA: Hajdukova delegacija odbila zajedinčki ručak sa čelnicima HNS-a i Dinama

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

POLICIJA JE POZVALA NA FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

Pozivamo navijače da se pridržavaju odredbi vezanih uz Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o javnom redu i miru, osobito vezano za neprimjereno skandiranje, konzumaciju alkohola i uporabu pirotehnike.

Do 15.30 sati potrebno je donijeti velike transparente koji će se tada pregledati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 15.30 do 16.30 sati bit će omogućeno postavljanje transparenata na ogradu stadiona (maksimalne visine do jedan metar) kao i unošenje navijačkih rekvizita (bubnjevi, megafoni, veće zastave i sl.). Ako je potrebno, zbog postavljanja transparenata, navijače je moguće i ranije dovesti u Vinkovce, no o tome policija mora biti obaviještena.

Kišobrani, boce, upaljači, kovanice i drugi predmeti pogodni za ozljeđivanje ili izazivanje požara neće se moći unijeti na stadion. Također neće biti moguć unos zastava ili transparenata dimenzija većih od 2 x 1 metar odnosno neprimjerenog sadržaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminacijskog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice.

Ujedno koristimo priliku da obavijestimo posjetitelje kako će policija sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, vršiti video i fotosnimanje uže zone i samog prostora stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uporaba pirotehnike nije dopuštena te će se oni koji je budu upotrebljavali procesuirati sukladno Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo