PRIJETI MU VIŠEGODIŠNJA ZATVORSKA KAZNA: / Ronaldo prokomentirao teške optužbe španjolskih vlasti

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Ponajbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo ovih se dana našao u središtu pisanja kao osoba koja je optužena za utaju poreza u Španjolskoj.

8.12.2016.
20:02
AFP, JOSEP LAGO
VOYO logo

Afera utaje poreza koja ne prestaje puniti novinske stupce, a u kojoj se spominje i ime Luke Modrića, nije zaobišla niti njegova suigrača i jednog od najboljih nogometaša današnjice Cristiana Ronalda. Inkriminirajuće dokumente preko svojih "partnerskih" medija, prije svega El Munda i Der Spiegela, plasirala je zviždačka internetska stranica "Football Leaks", o čemu smo već pisali.

NEMA POVLAŠTENOG TRETMANA: Cristianu Ronaldu zbog utaje 150 milijuna eura poreza prijeti višegodišnja zatvorska kazna

SVE O AFERI FOOTBALL LEAKS MOŽETE PROČITATI OVDJE.

Tako španjolske porezne vlasti Ronalda terete za utaju poreza u visini od 150 milijuna eura, zbog čega mu prijeti višegodišnja zatvorska kazna. Po prvi puta od kad je osvanuo na naslovnicama zbog spomenutog kaznenog djela, novinari su upitali Portugalca o ovom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dogodilo se to nakon remija Real Madrida i Borussie Dortmund u srijedu navečer (2-2) u Ligi prvaka. Ronaldo je na pitanje novinara kako komentira optužbe, prolazeći kroz press zonu, samo ubrzao korak i dobacio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Onaj tko nema što skrivati, nema se čega niti bojati", ističe portal 101 Great goals.

Ronaldo je tako ostavio dojam kao da ga baš i ne diraju ove ozbiljne optužbe. Iako čisto sumnjamo u to. Vjerojatno je to sve samo "kozmetika" za javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo