PRIJELOMNI TRENUTAK ZA VATRENOG: / Dobro upućeni izvor u događanja na Anfieldu otkrio što će biti s Lovrenom iduće sezone

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski branič lani je imao puno problema

6.7.2019.
18:57
Screenshot
VOYO logo

Puno je toga napisano o sudbini DejanaLovrena u Liverpoolu. Blisko je povezivan s prelaskom u Milan te je glasio kao velika želja legendarnog ZvonimiraBobana, koji radi na rekonstrukciji momčadi otkako je preuzeo dužnost šefa nogometnih operacija.

Međutim Redsi su odbili prodati hrvatskog braniča. Liverpool Echo, odnosno novinar James Pearce, objavio je da Jurgen Klopp planira novu sezonu s Vatrenim u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stiže na pripreme

"Unatoč silnim nagađanjima, bivši branič Southamptona nije pokazao nikakve indikacije da želi otići i Liverpool nije primio ponudu za njega. Prema rasporedu trebao bi se pojaviti u Melwoodu na početku priprema", navodi Echo.

Image
Foto: AFP

Liverpool's Guinean midfielder Naby Keita (L) and Liverpool's Croatian defender Dejan Lovren applaud and celebrate at the end of the UEFA Champions League quarter-final, first leg football match between Liverpool and FC Porto at Anfield stadium in Liverpool, north-west England on April 9, 2019. (Photo by LLUIS GENE / AFP)

Podsjećaju na to da je branič imao poteškoća tijekom prošle sezone zbog čega je započeo samo 15 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp je ovog ljeta pojačao obranu nizozemskim tinejdžerom Seppom van den Bergom (17). No, on je zalog za budućnost, dok mu trenutačno u momčadi trebaju iskusniji braniči. Nijemac želi četvoricu takvih na raspolaganju, a to su sada - Van Dijk, Matip, Gomez i Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo