urnebesno / Prije nekoliko godina rastužio je cijelu Hrvatsku, a jučer nas je sve nasmijao

Image

Ricardo Quaresma bio jedan od največih portugalskih potencijala.

14.2.2022.
15:23
VOYO logo

Svi se dobro sjećamo Ricarda Quaresme iz Francuske 2016. godine kada je zabio za vodstvo Portugala od 1:0 i srušio Hrvatske snove za prolazak u četvrtfinale. Quaresma se tada okitio titulom Europskog prvaka u jednom od najčudnijih pohoda na taj naslov.

Nekada je Quaresma glasio za ogromnog talenta i vrhunskog igrača, a njegov udarac i centaršut vanjskom nogom bili su nestvarno dobri. Ipak Quaresma nikada nije pokazao svoj puni talent, te nikada nije ostvario veliku klupsku karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolje sezone proveo je u Besiktasu gdje je igrao pet godina i postigao trinaest golova. Nastupao je još za Chelsea, Porto, Inter i Sporting, a trenutno igra za Portugalsku Vitoriju.

Baš je na utakmici svog sadašnjeg kluba napravio nešto što je nasmijalo sve prisutne. Naime njegov klub gubio je prvenstvenu utakmicu od Belenensesa,a igrač protivničke momčadi odlučio je nakon jednog starta u sudačkoj nadoknadi ostati ležati na travnjaku. Quaresma nije imao vremena čekati liječničku intervenciju te je pokušao sam iznijeti suparničkog igrača van terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo