JAVNOST MANDŽI OKRENULA LEĐA: / Izborniče, evo koga navijači žele u napadu Hrvatske

Image

Prije četiri dana u našoj anketi postavili smo vam pitanje: 'Bi li Kalinić trebao dobivati više minuta u dresu Hrvatske?' Sad smo i dobili odgovor.

15.10.2016.
10:00
VOYO logo

Lavinu vašeg interesa čini se da je pokrenuo izbornik Hrvatske Ante Čačić koji je u razgovoru za Sportske novosti otkrio zašto Nikola Kalinić u reprezentaciji dobiva ‘mrvice’, što zanima cijelu hrvatsku javnost. Izbornik je Kalinićevu minutažu u dresu Vatrenih, zbog čega Kalinić i nije najsretniji kad je njegov status u reprezentaciji Hrvatske u pitanju, opravdao sljedećim riječima.

Kalinić nije najsretniji zbog statusa

"Pa jasno da nije najsretniji, da sam ja na njegovu mjestu, isto ne bih bio najsretniji. Međutim, on ima peh, ispred sebe ima Mandžukića koji igra dugo godina na visokoj razini, zabija, mnogo pridonosi rezultatu momčadi i to je tako”, kazao je izbornik Čačić za SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK

PITANJE KOJE ZANIMA ČITAVU NACIJU: Otkrivena velika istina o Nikoli Kaliniću! Ovo se ‘Kali’ neće svidjeti

Mandžo se probudio, ali...

U redu, Mandžukić je u posljednje dvije utakmice za Hrvatsku golgeterski proradio i protiv Kosova i Finske ukupno zabio četiri pogotka. No, Kalinić u kontinuitetu u posljednje vrijeme, ne samo u dresu Fiorentine nego i u onom Hrvatske, igra bolje. Barem više zabija. Kalinić je prošle sezone igrao odlično za momčad iz Firence za koju je zabio 16 pogodaka uz sedam asistencija u 46 odigranih susreta u svim natjecanjima.

Kalinić zabija više

Ove sezone Kalinić je za Viole postigao dva pogotka u osam odigranih susreta u svim natjecanjima (uz jednu asistenciju). Iako ovu sezonu nije tako golgeterski raspoložen kao u prošloj u isto doba, hrvatska javnost se pita zašto Kalinić u ovim prvim trima utakmicama nije dobio više minuta u dresu Vatrenih, nakon što je i na Euru zabio gol Španjolcima i posljednji šesti pogodak Kosovu u Skadru prije devet dana?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, FRANCISCO LEONG

Upravo zbog toga odlučili smo u našoj anketi upitati upravo vas, dragi naši čitatelji, 'bi li Kalinić trebao dobivati više minuta u dresu Hrvatske?' I dobili smo odgovor. Anketa je trajala od 11. listopada u 10.44 do 14. listopada u 23.00 i imala je ukupno pet mogućih odgovora:

  • Da, trebao bi igrati u napadu prije nego Mandžukić.
  • Da, trebao bi igrati u napadu prije nego Kramarić.
  • Ne, i Mandžo i Krama su trenutačno bolji od njega.
  • Ne, on ne bi trebao niti sjediti na klupi, nije materijal za Vatrene.
  • Možda

U anketi je sudjelovalo više od 2500 čitatelja i rezultati su sljedeći:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Rezultati ankete

Čak 1372 čitatelja ili njih 54,66 % glasovalo je za opciju da bi Kalinić trebao igrati u napadu prije nego Mandžukić. Odmah iza te opcije, čitatelji Net.hr-a smatraju kako bi Kalinić trebao igrati u napadu Hrvatske prije nego Kramarić. Za tu opciju glasovalo je 440 čitatelja ili njih 17,53 %.

Da Kalinić ne bi trebao dobivati više minuta u dresu Hrvatske jer su Krama i Mandžo bolji od njega, misli 418 čitatelja ili 16,65 %. Oni čitatelji koji se nisu točno znali izjasniti i koji su birali opciju možda, njih je bilo 219 ili 8,73%. Najmanje vas, samo 61 ili 2,43 %, glasovalo je za opciju da Kalinić niti ne bi trebao sjediti na klupi Vatrenih jer nije materijal za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo