Preokret na pomolu: Chelsea 'krade' Modrića?

Engleski i španjolski mediji i u nedjeljnim izdanjima najavljuju skorašnji potpis Luke Modrića višegodišnjeg ugovora s madridskim Realom.

8.7.2012.
11:25
VOYO logo

Najdalje je otišao barcelonski Sport, koji piše da bi hrvatski 26-godišnji vezni nogometaš mogao potpisati tijekom nedjelje. Navodi se da je Real u prednosti pred premierligaškim konkurentima, Manchester Unitedom i Chelseajem, jer Modrića može dobiti za povoljniju cijenu: navodno Tottenhamov predsjednik Daniel Levy cijeni svog ponajboljeg igrača 50 milijuna eura za neengleske, a 56 za engleske kupce. Madridski AS također navodi da se posao bliži kraju i da će se završiti premda Tottenham i dalje komplicira situaciju. Dotični list, međutim, tvrdi da je Real uspio spustiti cijenu s prvotnih 50 na 40 milijuna eura, te ktome u nju uključiti 34-godišnjega portugalskog stopera Ricarda Carvalha, kojeg novi trener londonske momčadi, također Portugalac Andre Villas-Boas, želi kao vođu obrane. Carvalho, kojem je preostala godina dana ugovora s Realom, spustio bi gotovinsku cijenu za Modrića na 35 milijuna eura. Madridska Marca u tiskanom izdanju donosi tekst naslovljen "Modrić - karika koja nedostaje", dok londonski Daily Mail izvještava o posljednjim naporima Chelseaja da Realu pokuša preoteti traženog veznjaka i tvrdi da će Roman Abramovič napraviti sve da ga ovaj put dovede na Stamford Bridge.

Iako se finalizacija transfera očekivala tijekom nedjelje, od konačnog prelaska Luke Modrića u Real Madrid zasad nema ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najkonkretnije informacije donosi portal sport.es koji kaže kako se klubovi još uvijek nisu usuglasili te kako se predsjednik Reala Florentino Perez prvo želi rješiti Kake pa onda kupiti Luku. Također napominju da u pregovorima sudjeluje i Mario Mamić, sin Zdravka Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo