PREKRASNA USKRŠNJA PRIČA IZ ZAGORJA: / Skromnom mladom golmanu trener i suigrači ostvarili životni san

Image
Foto: zagorje.com

Kad je Tihomir ugledao poklon, primio se za glavu

2.4.2018.
12:47
zagorje.com
VOYO logo

Tihomir Kulji, skromni 18-godišnji mladi vratar juniorske momčadi Mladosti iz Zaboka, imao je Uskrs za pamćenje. Suigrači i trener Damir Srebačić su mu za 18. rođendan poklonili vremešnog crvenog Golfa, javlja zagorje.com.

ZBOG NJE BI MOGLI POČETI NAVIJATI ZA UDINESE: Prelijepa Alice voli tetovaže, a jednu je jako dobro sakrila…

Spomenuti lokalni portal piše i kako su juniori Mladosti u najvećoj tajnosti skupili novac, a za kupnju dvojke i njegovo dovoženje pred klupske prostore Mladosti bili su zaduženi Mirko Hrastinski i Miljenko Celjak, čiji sinovi brane boje juniora...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tihomiru je rečeno da je na veliku subotu utakmica, a dok se on spremao u svlačionici 'crvena Kristina' s mašnicom je iskrcana pokraj restorana u SRC Zaseka. Kad je Tihomir ugledao poklon, primio se za glavu, oduševljenje je bilo neviđeno. Dok drugi dječaci u njegovim godinama sanjaju Porschee, Mercedese, BMW-e, Tihomir je sanjao Golfa dvojku, koji mu je nažalost bio nedostižan, ali njegove kolege i trener ostvarili su mu taj san. Tihomir je ovaj automobil ima do sada imao samo na desktopu svojeg računala, a od ove velike subote je i u njegovom dvorištu", piše zagorje.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tihomir je bio vidno ganut gestom...

"Ne mogu jednostavno opisati ovaj osjećaj riječima. Dečki su mi ostvarili životni san. Jednostavno još nisam potpuno došao k sebi", oduševljen i pomalo šokiran bio je Tihomir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tihomir živi skromno, ali pošteno i ponosno, sa svojom majkom i sestrom u zabočkom Pavlovcu u koji su se doselili iz Zlatara...

"Tihomira znam od šestog razreda, od kada trenira u našem klubu. Pomalo je svojeglav, ali pošten dečko. Kao i svi znao je imati svojih mušica, ali uspio sam ga usmjeriti na dobar put. Tihomir je vrijedan , odgovoran i pošten mladić, a cilj nam je da iz našeg omladinskog pogona izlaze takvi mladići", riječi su voditelja omladinskog pogona Mladosti, Damira Srebačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo