ispunio mu zadnju želju / Prekrasna sportska gesta: mladi igrač Uniteda osigurao karte navijaču koji umire od tumora

Image
Foto: Nick Potts/Press Association/PIXSELL

Manchester Evening News izbacio je članak o 80-godišnjem Williamu Mooreu, čovjeku iz Newton Heata koji cijeli život strastveno navija za 'Crvene vragove', što je dirnulo Lukea Shawa

5.5.2016.
15:49
Nick Potts/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Mladi nogometaši Manchester Uniteda napravio je iznimno lijepu gestu uoči finalnog susreta FA Kupa između njegove momčadi i Crystal Palacea. 

Naime, Manchester Evening News izbacio je članak o 80-godišnjem Williamu Mooreu, čovjeku iz Newton Heata koji cijeli život strastveno navija za 'Crvene vragove'. Rijetko je propustio utakmicu, a kad mu je prije 15 godina supruga oboljela od senilnosti, William je do kraja njenog života brinuo o njoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dobio od 80. godina supruga umire, a prije tri tjedna i Williamu je dijagnosticiran agresivan tumor na mozgu. Saznavši tužnu vijest, njegove tri kćeri odmah su krenule u potragu za kartama za finalnu utakmicu FA Kupa. 

Pročitavši članak, 20-godišnji igrač Uniteda Luke Shaw odlučio je donirati karte Mooreu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, mladi bočni igrač imao je težak prijelom noge i vjerojatno neće nastupiti na tom susretu. 

Brojni navijači također su ponudili donirati svoje karte nakon što su čuli za priču o Mooreu, no Shaw se već pobrinuo da njegova posljednja želja bude ostvarena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo