UVIJEK TU ZA POMOĆ /

Prekrasna gesta Bad Blue Boysa, prikupljat će novac za ukrajinske kolege: 'Dugi niz godina veže nas prijateljstvo'

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Nastavak je to njihovih akcija skupljanja donacija za nabavku potrebne opreme navijačima Dinama iz Kijeva koji se pod agresijom Rusije nalaze na ratištu diljem svoje domovine

18.4.2022.
17:49
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Navijači Dinama BBB organizirat će 27. travnja u prostorijama Matis Absolute Lounge centra na Trgu Stjepana Radića donatorsku večer s ciljem prikupljanja pomoći za njihove ukrajinske prijatelje. 

Image
VRIJEME ZA PROMJENE /

Najstrašniji sudac otkrio, gledat ćemo drugačiji nogomet već u Kataru: 'Ovim pravilom spasit ćemo nogomet'

Image
VRIJEME ZA PROMJENE /

Najstrašniji sudac otkrio, gledat ćemo drugačiji nogomet već u Kataru: 'Ovim pravilom spasit ćemo nogomet'

Donatorska večer održat će se pod visokim pokroviteljstvom Veleposlanstva Ukrajine u Hrvatskoj, a svima prisutnima obratit će se i sam veleposlanik Ukrajine u Hrvatskoj, Vasil Kirilič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko prijateljstvo

Nastavak je to njihovih akcija skupljanja donacija za nabavku potrebne opreme navijačima Dinama iz Kijeva koji se pod agresijom Rusije nalaze na ratištu diljem svoje domovine.

Image

U subotu od 18 sati na rasprodanom Poljudu sastali su se Hajduk i Dinamo u sklopu još jednog u nizu najvećih hrvatskih derbija. Prije same utakmice došlo je do incidenta. U Splitu je kamenovan autobus s navijačima Dinama, a potom i igračima zagrebačkog kluba pri dolasku na stadion. Ti ružni incidenti nisu spriječili Torcidu da odmah na početku derbija izvede predivnu i atraktivnu koreografiju na kojoj je velikim slovima ispisano 'Torcida' u crvenim i plavim bojama. Kasnije su i Dinamovi navijači napravili svoju koreografiju gdje su u žutim i plavim bojama dali podršku Ukrajini u ratu koji se događa zbog ruske invazije. Nakon toga im je cijeli Poljud zapljeskao.

“Navijače Dinama iz Zagreba i Dinama iz Kijeva dugi niz godina veže prijateljstvo koje nas je u ovim teškim vremena moralno obvezalo na pomoć Ukrajinskom narodu. Sav prihod od te večeri bit će iskorišten za nastavak nabavke potrebne opreme našim navijačkim prijateljima koji brane svoju domovinu. S obzirom na ograničeni broj mjesta apeliramo da osigurate svoju ulaznicu što prije”, stoji u priopćenju Bad Blue Boysa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo