PREDSJEDNIK NO HAJDUKA ISTIČE: / 'To je jedna vrlo perfidna i podla namještaljka'

Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotić
25.10.2015.
20:46
PIXSELL, Miranda Cikotić
VOYO logo

"Potpuno je jasno da ću biti kažnjen najstrožom kaznom koju HNS može nekomu izreći, a to je dvije godine zabrane rada u nogometu“, rekao je Pavasović, dodavši.

Image
NASTAVLJA SE ŠOU PROGRAM: /

'Pavasović je prijetio smrću Bruni Mariću'

Image
NASTAVLJA SE ŠOU PROGRAM: /

'Pavasović je prijetio smrću Bruni Mariću'

"Je li to zbog izbora, da li čekaju da mi istekne kazna od godinu dana pod kojom već jesam zbog neodigravanja derbija Dinamo-Hajduk na Maksimiru-to je drugo pitanje. Postoji teorija da bi me mogli strože kazniti nakon što istekne ta kazna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Miranda Cikotić
Image
Foto: Miranda Cikotić

Marin Brbić i Ljubo Pavasović Visković

Pavasović priznao kako mu ponašanje nakon derbija s Dinamom ne služi na čast

Komentirajući svoj izgred nakon derbija Hajduk-Dinamo na Poljudu Pavasović je ponovno opovrgnuo informacije da je tom prilikom prijetio smrću sucu Mariću, rekavši kako je takva informacija "jedna vrlo perfidna i podla namještaljka koja nema nikakvog temelja u istini“.

“Ja sam sucu psovao i apsolutno sam mu prebacivao da je namjerno napravio to što je napravio, a to je dosudio po mnogim tumačenjima nepostojeći jedanaesterac za Dinamo u zadnjoj minuti utakmice i to sam popratio onim pridjevima kojima se takva ponašanja obično poprate“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Svatko svatko tko živi u Splitu može razumjeti moje ponašanje'

Pavasović je priznao kako njegovo takvo ponašanje nije dostojno pozicije predsjednika Nadzornog odbora Hajduka, ali je zamolio za razumijevanje jer je, kako je rekao, bilo teško "u onoj situaciji“ nakon utakmice ostati čiste glave.

"Obzirom da sam ja predsjednik Nadzornog odbora Hajduka, nije bilo primjereno da se ja obratim gospodinu Mariću na način na koji sam ja to učinio. Međutim, mislim da svatko tko živi u Splitu i tko prati Hajduka može jako dobro razumjeti razloge zbog kojih sam izgubio živce“, rekao je Pavasović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo