U Dinamu 'pukli' na provokacije: 'To je odvratno!'

Uoči trećeg kruga prvenstva iz Cibalije su prema Maksimiru ispalili 'otrovne strelice' koje su razljutile čelnike Dinama, pogotovo sportskog direktora Modrih Zorana Mamića.

7.3.2013.
17:18
VOYO logo

Dinamo je u više navrata izjavio kako će se u finišu hrvatskog prvenstva posvetiti razvoju mladih igrača i pripremi za europske nastupe, a predsjednik vinkovačkog kluba Zvonimir Hodak je 'zapalio vatru'.

"Kruno Jurčić i Zoran Mamić najavljuju kako će u trećem krugu prvenstva omogućiti veću minutažu mladim igračima koji su do sada bili u drugom planu. Nadam se samo da ne znaju unaprijed koje će utakmice igrati s juniorima, a koje s najboljim sastavom. Predlažem Dinamu da u Vinkovce pošalje kombiniranu momčad, imamo super travnjak, ne igramo grubo i bit će to sjajan poligon za brušenje Dinamovih talenata", izjavio je Hodak, a na reakciju iz Maksimira nije trebalo dugo čekati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je odvratno! Kakve su to insinuacije? Suludo je pomisliti da će Dinamo utjecati na regularnost prvenstva. Mi želimo pobijediti u svim utakmicama do kraja prvenstva, osvojiti naslov sa što većom bodovnom razlikom, postići što više golova i primiti što manje, ako je moguće niti jedan. U svakoj utakmici igrat ćemo najbolje što znamo i pokušat ćemo ne samo pobijediti nego i nadigrati svakog suparnika", izjavio je Zoran Mamić za Sportske novosti i dodao:

"Zaista se čudim takvim izjavama i čovjeku koji je to izrekao. Uostalom, tko bilo kome može dati pravo da sastavlja našu momčad? Imamo roster od 25 kvalitetnih igrača, a trener Jurčić će odlučiti tko će kada igrati. Tko se može miješati u njegov posao? Može doći do ozljeda, kartona, a logično je da igrači dobivaju priliku. Mi gledamo svoja posla, a ne tuđa, neka se tako ponašaju i drugi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo