'Bilo je ružno! Rekli su nam da trčimo u svlačionicu!

'Izgledalo je ružno.

7.5.2012.
10:14
VOYO logo

Posljednje kolo Bundeslige 'začinili' su Kölnovi huligani koji su nakon poraza od Bayerna ispadanje svog kluba iz prve njemačke lige 'proslavili' bacanjem pirotehnike u teren i utrčavanjem na travnjak zbog čega su igrači morali bježati u svlačionicu.

"Izgledalo je ružno. Igračima na travnjaku, a i nama na klupi za pričuve, suci su rekli da nakon posljednjeg zvižduka odmah potrčimo u svlačionicu, da se niti sekunde ne zadržavamo na terenu. Nakon što smo otrčali u svlačionicu, više nismo znali što se događa 'gore'. Nije bilo nikakve panike. Normalno smo se spakirali te napustili stadion", prepričao je Pranjić ružne scene iz Kölna za Sportske novosti te prokomentirao 'gaženje' domaćina (4:1) kojem su bodovi trebali za ostanak u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje ni za koga nema popusta. Jesmo li igrali punom snagom? Igrali smo toliko koliko nam je trebalo za pobjedu. Željeli smo trijumf, ostvarili smo ga, nismo razmišljali o tome trebaju li Kölnu bodovi ili ne. Tako je to u Bundesligi", kaže hrvatski reprezentativac koji još ne zna kakva ga budućnost čeka.

"Imam nekoliko opcija. Još nije donesena definitivna odluka. Sad se koncentriram na ono što je pred Bayernom, želimo uzeti dva trofeja", kaže Pranjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo