TEŠKI DANI ZA REAL / Poznato je koliko dugo će Modrić izbivati s terena: Ancelotti poručio da je naš Luka nezamjenjiv

Image
Foto: Profimedia

Veliki je ovo udarac za Ancelottija koji na Modrića sigurno neće moći računati sljedeće četiri utakmice

29.4.2023.
11:33
Profimedia
VOYO logo

Carlo Ancelotti, trener nogometaša madridskog Reala, izjavio je na konferenciji za novinare kako probleme s ozljedom ima Luka Modrić koji će izbivati s travnjaka određeno vrijeme, prenosi Marca.

Na posljednjem susretu, prvenstvenom 2-4 porazu kod Girone, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije je doživio ozljedu bedrenog mišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Ozlijedio se Modrić na tom susretu i trenutačno je izvan stroja. Čekamo razvoj situacije i nadamo se kako će opet biti s nama što prije. Ispred nas su važne utakmice i bilo bi poželjno da Modrića imamo u sastav tijekom njih“, izjavio je talijansko strateg.

Image
HOĆE LI USPJETI? /

Španjolski novinar: 'Modrić radi non-stop na oporavku od ozljede, opsjednut je Manchester Cityjem'

Image
HOĆE LI USPJETI? /

Španjolski novinar: 'Modrić radi non-stop na oporavku od ozljede, opsjednut je Manchester Cityjem'

Bez Modrića i u polufinalu Lige prvaka

Madridska Marca sada je otkrila kako će Modrić s terena izbivati od dva do tri tjedna, što znači da ga neće biti u dvije prvenstvene utakmice (domaći ogled protiv Almerije i gostovanje kod Real Sociedada), ali i u finalu Kupa kralja protiv Osasune. Uz to propušta i prvu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki je ovo udarac za Ancelottija koji na Modrića sigurno neće moći računati sljedeće četiri utakmice.

'Njega je nemoguće zamijeniti'

"Težak udarac za Real jer kada je momčad pod pritiskom uvijek želiš imati iskustvo nogometaša na terenu koji se nikad ne opeče na lopti. Na tom teritoriju hrvatska desetka uživa kao nitko drugi. No, postići nemoguće, odnosno pronaći zamjenu za Modrića, moguće je kada je za rješavanje problema zadužen Carlo Ancelotti", piše madridska Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ancelotti je poručio kako je Modrić nezamjenjiv.

"Modrića je nemoguće zamijeniti. Nitko ga ne može nadoknaditi zbog iskustva u ovakvim utakmicama, ali neću se buniti, jer imamo veznjake najviše razine", rekao je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo