ŠTO NA UMU, TO NA DRUMU / Joško Jeličić otkrio što je jednom rekao Zlatku Daliću: 'Kad sam vidio što će napraviti, rekao sam mu da je idiot'

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

'Jednom sam se vozio s Dalićem kad mu je stigao mail. Ponuda kineskog kluba. Tad je bio drugi na svijetu i bilo mi je logično da ode. Rekao mi je da neće prihvatiti. ‘Ti si idiot‘, točno tako sam mu rekao'

15.9.2023.
8:34
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Zanimljivo je ovih dana u Sarajevu. Jer osim što je u srijedu održana promocija filma o Toniju Kukoču, puno se govori i o nogometu, ali i ostalim sportskim temama. U četvrtak na Simposaru, sportskom simpoziju u Sarajevu, sudjelovao je i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Moderator tog simpozija bio je Joško Jeličić, bivši nogometaš Hajduka i Dinama te aktualni komentator nogometnih zbivanja.

Image
FENOMEN /

Zlatko Dalić: 'Shvatio sam svoje pogreške, sad smo najuređenija reprezentacija svijeta'

Image
FENOMEN /

Zlatko Dalić: 'Shvatio sam svoje pogreške, sad smo najuređenija reprezentacija svijeta'

Ovog puta, pred brojnim posjetiteljima simpozija, Jeličić se, između ostalog, osvrnuo i na bogate ponude koje je Dalić odbio zbog želje da ostane na klupi hrvatske reprezentacije do Svjetskog prvenstva 2026. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednom sam se vozio s Dalićem kad mu je stigao mail. Ponuda kineskog kluba. Mene je sramota reći koji je to iznos. To je u rangu ovih sad ugovora u Arabiji. I ja čekam da mi kaže kako 'ide'. Tad je bio drugi na svijetu i bilo mi je logično da ode. Rekao mi je da neće prihvatiti. ‘Ti si idiot‘, točno tako sam mu rekao", prisjetio se Jeličić komunikacije s hrvatskim izbornikom", prenosi Klix.ba.

Dalić je na mjesto izbornika Hrvatske stigao u listopadu 2017. godine, a od tada je na dva svjetska prvenstva, prvo u Rusiji i zatim u Kataru, osvajao drugo i treće mjesto. Od ovog ljeta u riznici uspjeha Dalić i njegovi jurišnici imaju i srebro s Final Foura Lige nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Za spomenuti da je tijekom igračke karijere Dalić bio igrač Hajduka, Dinama iz Vinkovaca, mostarskog Veleža i Varteksa, a kao trener se okušao na klupi Rijeke, Varteksa, Dinama iz Tirane, Slaven Belupa, Al-Faisaly Harmaha, Al-Hillala i Al-Aina.

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo