POZNATA JE SUDBINA POGBE U UNITEDU: / Na Old Traffordu se sprema dolazak velikih pojačanja

Image
Foto: AFP

Crveni dio Manchestera prolazi kroz niz ozbiljnih promjena

28.12.2018.
10:39
AFP
VOYO logo

Dolazak Ole Gunnara Solskjaera na klupu Manchester Uniteda donio je velike promjene na Old Traffordu, a to je posebno utjecalo na raspoloženje igrača koji kao da su se opustili kada je Mourinho napustio klub.

Najsretniji od njih je, potpuno logično, Paul Pogba koji je bio u lošim odnosima s Portugalcem. U dvije utakmice pod vodstvom novog menadžera United je ostvario dvije pobjede, ali ono što je još bitnije igra i htijenje igrača je puno veće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuz proigrao

Navijače Crvenih vragova vesele nastupi Paula Pogbe koji je pod vodstvom Norvežanina zablistao u dvije utakmice. Njegov suigrač Nemanja Matić je ovako prokomentirao posljednja dva nastupa Francuza.

"Kada Pogba ovako igra, može biti prevaga u svakoj utakmici", rekao je Matić. Ideja kluba je da mladi igrači budu nositelji igre u budućnosti, a to se prvenstveno odnosi na Pogbu, Martiala i Rashforda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vidiku su ipak i neka pojačanja koja su nužna kako bi se pokrpale rupe u prvih 11 i dodatno proširio kadar prije povratka europskih natjecanja, a najveće želje menadžmenta kluba s Old Trafforda su Toby Alderweireld i Alex Sandro koji bi pojačali obranu. Čini se također kako je odlaskom Mourinha klub odustao od dovođenja Ivana Perišića, ali nikad se ne zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo