PUNO PIROTEHNIKE NA DERBIJIMA / Potvrđene kazne klubovima za posljednje kolo HNL-a: Najgore je prošao Hajduk zbog divljanja Torcide u Osijeku

Image
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

U srijedu su objavljene kazne disciplinskog suca 1. HNL Alana Klakočera za incidente u posljednjem kolu

6.4.2022.
17:15
Dubravka Petric/PIXSELL
VOYO logo

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama iz 29. kola HNL-a, objavljeno je u srijedu na stranici Prve HNL.

Image
NULA ZA PET /

Remi o kojem će se pričati. Caktaš promašio penal, VAR poništio kazneni udarac Hajduku i crveni karton Lovriću. Dinamo profitirao

Image
NULA ZA PET /

Remi o kojem će se pričati. Caktaš promašio penal, VAR poništio kazneni udarac Hajduku i crveni karton Lovriću. Dinamo profitirao

Najteže je kažnjen Hajduk, s 35 tisuća kuna, zboG ponašanja svojih navijača tijekom utakmice s Osijekom. Osječani su kažnjeni s 20, Istra s 10, a Rijeka sa 6 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priopćenje o kaznama prenosimo u cijelosti:

HNK Hajduk kažnjen je s 35.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Osijek - Hajduk. Pripadnici navijačke skupine Torcide, smješteni na sjevernoj tribini, u 34. minuti potrgali su osam sjedalica i ubacili ih na tartan stazu. Nadalje, u 71. minuti upalili su 22 baklje i 3 stroboskopa, od čega su petnaest baklji i jedan stroboskop ubacili na tartan stazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Torcida u Osijeku

NK Osijek kažnjen je s 20.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Osijek - Hajduk. Pripadnici navijačke skupine Kohorte, smješteni na istočnoj tribini, u 49. minuti upalili su jedanaest baklji, dvije dimne bombe, dva stroboskopa i jedan vatromet.

Incidenti na 'Derbyju della Učka'

NK Istra 1961 kažnjen je s 10.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Istra 1961 - Rijeka. U 32. minuti Demoni su bacili zapaljivu baklju u teren za igru, sudac je zaustavio igru, a prekid trajao 45 sekundi. U 35. minuti zapaljiva baklja na tribini, u 38. minuti "dimna zavjesa" - 20 zeleno-žutih dimnih kutija. U 64. minuti ispaljene su konfete s tribine koje su završile u terenu za igru. U 77. minuti zapaljeno je pet zapaljivih baklji, jedna bljeskalica na tribini. U 89. minuti zapaljena je jedna baklja na tribini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNK Rijeka kažnjen je sa 6.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Istra 1961 - Rijeka. Pripadnici Armade u 61. minuti zapalili su pet baklji na tribini, u 62. minuti dvije dimne kutije na tribini i svjetleću bljeskalicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo