NAŠAO SE NA UDARU / Potpuno je šokirao jadnu djevojku, pogledajte što je Cristiano napravio i navukao bijes navijača: 'Messi to nikad ne bi napravio'

Image

Manchester United je svladao Šerif 2:0, a Cristiano Ronaldo je postigao prvi pogodak ove sezone

16.9.2022.
8:41
VOYO logo

Manchester United je u četvrtak navečer upisao prvu pobjedu u Europa ligi ove sezone. Slavili su u gostima kod moldavskog Šerifa rezultatom 2:0, a prvu pobjedu Englezima donijeli su Jadon Sancho i Cristiano Ronaldo, kojem je to bio prvi pogodak u ovoj sezoni. Portugalska superzvijezda bila je precizna s bijele točke u 39. minuti susreta.

Image
ČUDAK SVJETSKE KLASE /

Haaland ima vjerojatno najbizarniji nogometni san koji možete zamisliti i svi bi ga se trebali bojati

Image
ČUDAK SVJETSKE KLASE /

Haaland ima vjerojatno najbizarniji nogometni san koji možete zamisliti i svi bi ga se trebali bojati

Svima je jasno da Cristianu ne cvatu ruže ove sezone: Htio je napustiti Manchester United, ali to na kraju nije uspio, iako ga je njegov menadžer Jorge Mendes nudio mnogim velikanima. Nije napustio United te je pao u nemilost novog trenera, Erika ten Haga. Otkako je nizozemski stručnjak preselio Ronalda i Maguirea na klupu, United je proigrao i nakon dva uvodna poraza u Premier ligi, upisali su četiri pobjede za redom, uključujući i one nad Liverpoolom i Arsenalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Cristiano je dobio priliku u Europa ligi te ju je iskoristio na najbolji mogući način zabivši pogodak.

Image
Foto: Profimedia

'To Messi ne bi napravio'

No, nakon susreta nije se pričalo o njegovoj predstavi na terenu. Mnogi su svjetski mediji izdvojili trenutak s kraja prvog poluvremena, kada su igrači Uniteda krenuli prema svlačionici. S obzirom na to da je stalno pod budnim okom javnosti, kamerama nije promakla situacija u kojoj se našao Portugalac. Naime, članica liječničkog tima zamolila ga je za fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo se odbio fotografirati, samo je rukom dodirnuo djevojku i nastavio prema svlačionici. Obožavatelji su na društvenim mrežama poludjeli te su pisali svakakve ružne stvari o Portugalcu. Neki su išli toliko daleko da su ga čak i ovdje usporedili s Lionelom Messijem, pa je tako jedan navijač napisao: "Messi to nikada ne bi napravio, Ronaldo za mene nije najbolji ikada".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, mnogi ne razmišljaju o tome kakav je Cristiano imao dan. Možda čovjeku stvarno nije bilo do fotografiranja, a možda jednostavno nije shvatio što djevojka želi od njega. Bilo kako bilo, naišao je na lavinu kritika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo