ČUDAK SVJETSKE KLASE / Haaland ima vjerojatno najbizarniji nogometni san koji možete zamisliti i svi bi ga se trebali bojati

Image
Foto: Profimedia

Norveškom reprezentativcu to je bio već 13. pogodak u osam odigranih utakmica ove sezone i bio je isto tako najefektniji

16.9.2022.
8:19
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Manchester Cityja slavili su u drugom kolu grupne faze Lige prvaka protiv Dortmunda s 2:1¸i to preokretom u posljednjih deset minuta susreta. Pobjednički pogodak za "Građane" postigao je, a tko drugi nego, norveški nogometni monstrum, Erling Haaland.

Norveškom reprezentativcu to je bio već 13. pogodak u osam odigranih utakmica ove sezone i bio je isto tako najefektniji. Zabio ga je svom bivšem klubu i to nakon što su se iz BVB-a hvalili kako znaju zaustaviti. Haaland je zabio akrobatski gol, vanjskim dijelom noge i priznao da mu je to najljepši gol do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Nogometni san

"To mi je jedan od najboljih golova, da budem iskren. Fleksibilan sam, radim na tome i ispalo je dobro. Moram reći da je to bio poseban gol. Postigao sam sličan gol za Dortmund protiv Wolfsburga i pokušavao sam to ponoviti na posljednjih nekoliko utakmica za City. Sad je konačno prošlo i to je lijepo. Mislim da imam vrlo dugačke noge, tako sam dohvatio loptu, ali bio je to jako dobar centaršut i na kraju jako dobar gol", pohvalio se Haaland.

No, zatim je otkrio koji je njegov nogometni san, ideal kojem teži i kojem će, kako kaže, težiti i dalje, a to ga bi se zaista trebali pribojavati svi njegovi protivnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi kažu da možda nisam dovoljno u kontaktu s loptom, ali nije me briga za to. Znam što ću učiniti, znam što moram učiniti, upravo to sam učinio u ovoj teškoj utakmici i upravo to ću činiti i dalje. San mi je da dotaknem loptu pet puta na utakmici i zabijem pet golova. To mi je najveći san", otkrio je napadač Cityja svoju veliku želju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo