PORTUGALAC OTVORIO DUŠU: /

Nakon ovih Ronaldovih riječi još je jasnije koliko je Modrić u 2018. bio dobar

Image
Foto: AFP

Jedan od najboljih nogometaša današnjice nije uspio po šesi put dobiti Zlatnu loptu.

2.1.2019.
11:13
AFP
VOYO logo

Iako je u pet navrata bio proglašen najboljim svjetskim nogometašem Cristiano Ronaldo tvrdi da mu je 2018. bila najbolja u karijeri unatoč činjenici da su sva individualna priznanja otišla u ruke hrvatskog reprezentativaca Luke Modrića. Portugalac je prošle godine stigao do trećeg uzastopnog naslova u Ligi prvaka te je prešao iz Reala u Juventus za 112 milijuna eura.

Najbolja godina

"Ne igram kako bih rušio rekorde, nego kako bih pomogao momčadi. 2018. bila je najbolja u mojoj karijeri. I u Serie A me markiraju kao i u Španjolskoj, ali ima manje prostora jer sve momčadi imaju sjajne obrane. Osvajanje Lige prvaka je san, ali nam ne smije postati opsesija. Računaju se momčadski trofeji i radim sve kako bi ih osvojili", kazao je Portugalac u razgovoru za Record.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Juventus' Portuguese striker Cristiano Ronaldo gestures to supporters on the pitch after the Champions League group H football match between Manchester United and Juventus at Old Trafford in Manchester, north west England, on October 23, 2018. - Juventus won the game 1-0. (Photo by Oli SCARFF / AFP)

Čista savjest

"Svi su me u Torinu sjajno dočekali. Svi se tu osjećamo jako dobro. Ne znam kad ću završiti karijeru, ali sada se osjećam dobro i želim tako nastaviti još puno godina", dodao je.

"Hoću li se vratiti u Sporting kao Nani? U nogometu se nikada ne zna.... Donio sam pravu odluku o privremenom napuštanju reprezentacije, ali vratittću se u 2019.", rekao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Progovorio je i o optužbama za silovanje te ih je nazvao odvratnima i bolnima za njegovu obitelj.

"Moja savjest je čista i miran sam. Istina će izaći na vidjelo", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo