PORAZU VATRENIH PRETHODIO JE SPEKTAKL: / Impresivne slike s Hard Rocka ostavljaju bez daha

Image
Foto: Screenshot

Ulazak igrača na travnjak i intoniranje himni izgledalo je zaista impresivno.

24.3.2018.
10:52
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija izgubila je u prvom međusobnom susretu s Peruom. U dosadašnjih deset susreta s južnoameričkim reprezentacijama Vatreni su ostvarili samo jednu pobjedu uz tri remija i šest poraza uz negativnu razliku pogodaka 7-14.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sada jedinu pobjedu protiv neke od južnoameričkih vrsta hrvatska reprezentacije je ostvarila 1. ožujka 2006. u Baselu protiv Argentine pobijedivši sa 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo naučiti lekciju. Bolje da smo izgubili sada nego na Svjetskom prvenstvu, a rekao sam svojim igračima da ne možemo pobijediti nikoga ako nismo u potpunosti koncentrirani. Ovakvi ne možemo napraviti ništa. Igrači su u napornoj klupskoj sezoni, bore se za nacionalne titule i Ligu prvaka, no moraju biti pravi u svakoj utakmici", rekao ej Dalić poslije susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nam je upozorenje da je bez trke i borbenosti teško pobijediti bilo koju momčad na svijetu. To je preduvjet za bilo kakav pozitivan ishod i nadam se da će nam ovakav susret poslužiti da u idućim utakmicama budemo bolji, da ostavimo srce na terenu i nemamo si što zamjeriti", nadovezao se kapetan Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da se utakmica igrala na teritoriju SAD-a spektakla nije nedostajalo. Ulazak igrača na travnjak i intoniranje himni, pogotovo peruanske izgledalo je zaista impresivno. Za četiri dana u Dallasu vjerojatno će atmosfera biti na još višem nivio jer tamo Hrvatske igra s Meksikom, koji imaju ogromnu navijačku bazu u SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo