PONUDA KOJA ZVUČI NEVJEROJATNO: / PSG je spreman pojačati momčad Srbinom u transferu vrijednom 170 milijuna eura

Image
Foto: AFP

O nevjerojatnoj ponudi koja bi Sergeja Milinković-Savića mogla odvesti u PSG piše Corriere dello Sport

22.12.2017.
10:05
AFP
VOYO logo

Čitani talijanski sportski dnevnik Corriere dello Sport na svojim je internetskim stranicama u petak plasirao priču o mogućem prelasku srpskog internacionalca Sergeja Milinković-Stanića iz Lazija u PSG. Interes, kazuje se, postoji, ali ono što svakako šokira je spremnost vlasnika francuskog kluba da taj transfer realiziraju za nevjerojatnih 170 milijuna eura.

Možda u PSG-u postoje problemi, no novac definitivno nije jedan od njih. Nakon ljeta u kojem su za 222 milijuna eura doveli Neymara iz Barcelone, a potom Kyliana Mbappea na posudbu koja će sljedeće godine biti pretvorena u kupnju i to za, nagađa se, 180 milijuna eura, već se planira novi posao u kojem će glavni igrač biti 22-godišnji veznjak koji je ove godine debitirao i u dresu srpske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak rimskog kluba nezamjenjiv je prvotimac momčadi koji kroz aktualni dio sezone ima učinak od sedam golova i tri asistencije kroz 21 odigranu utakmicu. Transfermarkt njegovu vrijednost procijenjuje na 30 milijuna eura, a ugovorno je za Lazio vezan do kraja lipnja 2022. godine. Jasno da to tako neće i biti, posebice bude li ovih 170 milijuna eura o čemu se piše pretvoreno i u službenu ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo