POMALO NARCISOIDNI DINAMO: / U sezoni u kojoj su propustili LP, u Maksimiru pronašli način kako se u njoj istaknuti

Image
Foto: AFP

GNK Dinamo se osvrnuo na popunjena mjesta u polufinalu Lige prvaka

12.4.2018.
17:29
AFP
VOYO logo

Nogometna Liga prvaka stigla je do polufinala u kojem će se sastati Real Madrid, Liverpool, Roma i Bayern. Koji će se klub namjeriti na kojeg bit će poznato nakon ždrijeba zakazanog za petak s početkom u 13 sati. Hrvatski nogomet bit će u poluzavršnici zastupljen s trojicom igrača. S Real Madridom će naslov pokušati obraniti Luka Modrić i Mateo Kovačić, dok Liverpoolove boje brani Dejan Lovren.

Svu trojicu povezuje Dinamo što je maksimirski klub i istaknuo odaslavši im čestitku putem službenih internetskih stranica, kao i Mariju Mandžukiću koji je ostao na korak do plasmana među posljednja četiri kluba u prestižnom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"GNK Dinamo želi čestitati našim bivšim igračima Luki Modriću, Mateu Kovačiću i Dejanu Lovrenu na plasmanu u polufinale najprestižnijeg klupskog natjecanja - UEFA Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dejan Lovren odigrao je važnu ulogu u prolazu Liverpoola protiv Manchester Cityja, dok su Luka Modrić i Mateo Kovačić izborili polufinale s Real Madridom nakon pobjede nad Juventusom. Također, ovim putem želimo čestitati našem bivšem napadaču Mariju Mandžukiću na sjajnoj predstavi i dva postignuta pogotka u 3-1 pobjedi Juventusa.

Ovo je još jedan dokaz kako igrači iz Nogometne škole Dinamo igraju eminentnu ulogu na najvećoj pozornici svijeta", poručili su iz maksimirskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo