POLICIJA OTVORILA ISTRAGU ZBOG PRIJETNJI ENGLESKOM SUCU NAKON UTAKMICE: / 'Oliver je varalica i netko ga treba ubiti'

Image
Foto: AFP, Screenshot

"Sigurni smo da će nadležne službe poduzeti potrebne akcije protiv osoba koje su se neprimjereno ponašale na društvenim mrežama, ali i van njih.

17.4.2018.
18:39
AFP, Screenshot
VOYO logo

Michael Oliver sudac je koji presudio četvrtfinalni dvoboj između Real Madrida i Juventusa. Engleski arbitar u 92. minuti svirao je kazneni udarac za španjolsku momčad, a Portugalac Cristiano Ronaldo bio je siguran izvođač te je Real ušao u polufinale.

Gianluigi Buffon dobio je crveni karton zbog žestokog protesta, a napadi na suca Olivera nastavljeni su i danima nakon utakmice i to uglavnom na društvenim mrežama. I to ne samo na njega, već i na njegovu suprugu kada su korisnici Twittera otkrili koliko je ona zaljubljena u grad Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlostavljanje na društvenim mrežama žestoko je kritizirala i Uefa:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U kontaktu smo s oboje te im pružamo našu podršku. Sigurni smo da će nadležne službe poduzeti potrebne akcije protiv osoba koje su se neprimjereno ponašale na društvenim mrežama, ali i van njih. Strogo osuđujemo njihove postupke", poručili su iz Uefe.

Britanska policija otvorila je istragu nakon brojnih uvreda upućenih Oliverovoj supruzi Lucy, a neki su išli toliko daleko da su joj slali prijeteće SMS-ove jer se njen broj brzo pojavio na Twitteru nakon same utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Michael Oliver je varalica i netko ga treba ubiti", samo je jedan od Tweetova bijesnih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo