Policija vjeruje da je ova slika s Facebooka 'kriva' za stravično ubojstvo

Šokantna priča o brutalnom ubojstvu bivšeg brazilskog nogometaša Joaoa Rodriga dobila je novi nastavak.

2.11.2013.
9:20
VOYO logo

Rodrigo je otet u ponedjeljak navečer kada su ga dvojica muškaraca ugurala u automobil, a treći ih je slijedio u drugom vozilu.

Samo par sati kasnije njegovu je suprugu u kući probudila glasna buka. Kada je otvorila vrata da pogleda što se događa, vidjela je odrubljenu glavu svoga supruga kojem su otmičari odrezali jezik i iskopali oči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je na početku istrage nagađala kako je ovaj stravičan čin djelo narkobosova jer Rodrigova supruga radi u vojnoj policiji, koja je proteklih mjeseci 'počistila' puno droge i dilera s ulica Brazila.

Sada se pojavila nova teorija prema kojoj je Rodrigo stradao jer je sam pokušao pronaći ekipu koja mu je nedavno opljačkala dućan. Rodrigo je nakon završetka karijere otvorio trgovinu s dodacima prehrani za vrhunske sportaše, a u nekoliko navrata (posljednji put prije dva tjedna) je na Facebooku objavljivao fotografije s nadzorne kamere uz koje je napisao: "Ljudi, pomozite mi da ove kriminalce strpamo iza rešetaka. Ako ih netko prepoznaje molim da mi se javi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo