POLA GODINE BIO BEZ KLUBA I ONDA POTPISAO ZA VELIKI MILAN: / Mandžukić otkrio kako je došlo do suradnje - 'Znao sam da će doći poziv'

Image

Mandžukić je ovom prilikom dao i intervju za RTL, a u njemu je otkrio kako je došlo do suradnje

19.1.2021.
20:47
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić potpisao je u utorak ugovor stalijanskim prvoligašem Milanom do kraja ove sezone, objavljeno je na službenim stranicama Rossonera.

“AC Milan je oduševljen što može objaviti da je Mario Mandžukić potpisao ugovor. Klub i napadač su potpisali ugovor do kraja ove sezone s opcijom produljenja na još jednu sezonu”, stoji u priopćenju Milana u kojem se dodaje da će hrvatski nogometaš nositi dres s brojem devet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Znao sam da će doći poziv'

Pojedinosti ugovora nisu objavljene, ali neslužbeno riječ je o ugovoru na pola godine s plaćom od 1.8 milijuna eura. Mandžukić je jučer u Milanu obavio liječnički pregled, a posao je danas finaliziran i Mario je službeno nogometaš Milana. Mandžukić je ovom prilikom dao i intervju za RTL, a u njemu je otkrio kako je došlo do suradnje.

"Za to sam radio cijelu svoju karijeru. Znao sam da će doći poziv od pravog kluba ako nastavim raditi kako treba. Presretan sam što ću opet imati priliku da pokažem kako sam moćan i spreman boriti se za trofeje. Naravno da mi je drago da su Ibra i Reba tu, tu je i Krunić, imat ću s kime popričati na našem jeziku. Sigurno da ćemo imati dosta toga za pokazati. Gledajte pa ćete vidjeti. Spreman sam za lov na Scudetto, da nisam, ne bih potpisao za klub kakav je Milan, nego bih sjedio doma i gledao TV", rekao je Mandžukić, a više pogledajte u videu ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo