POHVALA IZ SRCA MADRIDA: / "Rakitić je jedna od najboljih Barceloninih investicija"

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE
22.10.2015.
18:29
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

"Ponašanje i izvedbe Hrvata, ne samo na terenu, nego i u svlačionici, su besprijekorni", nastavlja se u tekstu koji podsjeća na postignute pogotke u 2:0 pobjedi katalonskog kluba protiv BATE Borisova u utakmici nogometne Lige prvaka igranoj u utorak. Podsjeća se i na njegov izniman doprinos u prošlosezonskoj utakmici finala tog natjecanja i pogodak kojim je načet Juventus u ogledu koji je katalonskoj momčadi donio naslov najbolje momčadi tog prestižnog europskog klupskog natjecanja.

Image
RAKETA ŠOU U BJELORUSIJI: /

I Messi mu je morao zapljeskati

Image
RAKETA ŠOU U BJELORUSIJI: /

I Messi mu je morao zapljeskati

Morao zatvoriti restoran

"Rakitićeva je karijera protkana bljeskovima snage volje, osobnosti i nogometnog talenta", nastavlja autor koji ovu rečenicu koristi kao podsjetnik na dane kada je, tada kao 16-godišnjak koji je "znao što želi i koji je objema nogama stajao čvrsto na zemlji", odbio poziv Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjeća se u tekstu i da je transfer veznjaka hrvatske nogometne reprezentacije koštao Sevillu, klub u kojem je stekao status kapetana momčadi i iz kojeg je stigao na Camp Nou, 1,5 milijuna eura u sezoni 2010/11, da je u tom gradu upoznao današnju suprugu, ali i otvorio restoran u blizini Betisova stadiona. Najžešće pristalice tog kluba, Sevillinog gradskog rivala, stvarale su probleme zbog kojih je Rakitić bio primoran zatvoriti posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca, inače dnevnik privržen Real Madridu, tekst zaključuje navodom da je izvođenje slobodnih udarca jedna od najjačih strana Rakitićevog talenta, no da taj posao nema prilike često izvoditi budući da je za to u klubu zadužen Lionel Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo