POGBA IZAZVAO LUDNICU U KALIFORNIJI: / Megazvijezda potpisala prvi dres Uniteda

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Sapunica oko prelaska Paula Pogbe (23) iz Juventusa u Manchester United još nije gotova.

30.7.2016.
17:52
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Naime, iako je samo pitanje dana kad će Paul Pogba i službeno postati igrač Crvenih vragova, ova najveća sapunica ovoga ljeta iz dana u dan dobiva nove medijske napise. Pa su mediji u petak pisali kako su Englezi pristali platiti odštetu od 110 milijuna eura, ali i naknadu menadžeru Minu Raioli, zbog čega se i rastegnula priča oko najvećeg transfera u nogometnoj povijesti. Tijekom petka javio se i Pogbin agent Raiola, inače čovjek koji će od Pogbinog transfera dobiti čak 25 milijuna eura, i putem Twittera demantirao bilo kakav dogovor između Uniteda i Juvea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nema dogovora između Juventtusa i Manchester Uniteda. Novinari su papagaji, a ovo je igra između talijanskih i engleskih tko će prvi objaviti vijest i tko je gori”, napisao je Raiola na svom Twitteru.

NIŠTA OD TRANSFERA STOLJEĆA? Pogbin menadžer demantirao sve i razbjesnio navijače Uniteda

Inače, Pogba se trenutno nalazi u Kaliforniji gdje boravi na odmoru i gdje je, prema objavi na Instagramu, obavio liječnički pregled uoči potpisa za Crvene vragove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuz je već stigao i potpisati dres Manchester Uniteda sa svojim imenom, pohvalio se jedan njegov obožavatelj Jonathan Perkins koji je dobio krasan poklon za 18. rođendan i prikupio preko 4000 lajkova na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo