Trener PSG-a /

Pochettino na pitanje tko je bolji između Messija i Mbappea: 'Kylianova forma govori sama za sebe'

Image
Foto: Profimedia.hr

Pochettino je također potvrdio da će Mbappe početi utakmicu protiv Reala nakon što je bilo sumnji u njegov nastup zbog udarca kojeg je zadobio na treningu.

9.3.2022.
9:15
Profimedia.hr
VOYO logo

U današnjim ogledima Lige prvaka čekaju nas uzvratne utakmice između Manchester Cityja i Sportinga te Real Madrida i PSG-a. I dok je City praktički osigurao prolaz u četvrtfinale s pobjedom od 5-0 u prvoj utakmici, Real Madrid lovi minimalni zaostatak protiv kluba iz Parisa.

U jučerašnjim utakmicama Bayern je deklasirao ekipu RB Salzburga sa 7-1 (8-2 ukupno), dok je Inter pobijedio Liverpool s 1-0. Ipak, engleski klub prošao je u iduću fazu natjecanja nakon pobjede od 2-0 u prvom susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je svladao Real Madrid u napetoj prvoj utakmici koja se odigrala u francuskome glavnom gradu, a za jedini pogodak pobrinuo se Kylian Mbappe, koji je fantastičnim prodorom zatresao mrežu Courtouisu.

Tko je bolji, Messi ili Mbappe?

Paris ima strašan napadački trojac koji se sastoji od Lionela Messija, Neymara i najtraženijeg mladog igrača svijeta, Kyliana Mbappea. Svima je bilo jasno da je nakon potpisivanja Messija sklopljen najletalniji napad na svijetu, ali nogomet je više od sirovog talenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymara kroz sezonu muče ozljede, a Messi ne zabija u Ligue 1 koliko je to radio u La Ligi. Ipak, Mbappe ostaje konstanta te momčadi, a trener Mauricio Pochettino dao je svoje mišljenje o tome tko je bolji između Argentinca i Francuza.

"Messi je najbolji na svijetu sa sedam zlatnih lopti, ali ima jako dobrih igrača koji konkuriraju za titulu najboljeg. Kylianova forma govori sama za sebe. On je jedan od onih igrača koji su jako dobri i koji blistaju," rekao je Pochettino.

Inače, Pochettino je također potvrdio da će Mbappe početi utakmicu protiv Reala nakon što je bilo sumnji u njegov nastup zbog udarca kojeg je zadobio na treningu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo