liga prvaka / Pobjeda Barcelone, Mandžukić kod oba gola asistirao u remiju Juventusa i Bayerna

Image
Foto: AP Images

Juventus i Bayern su odigrali 2-2, a kod oba gola talijanskog prvaka sudjelovao je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić

24.2.2016.
7:49
AP Images
VOYO logo

Nogometaši Barcelone načinili su veliki korak prema plasmanu u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u prvom dvoboju osmine finala u Londonu pobijedili Arsenal 2-0. U drugom dvoboju Juventus i Bayern su odigrali 2-2, a kod oba gola talijanskog prvaka sudjelovao je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

Bayern je vodio 2-0 golovima Thomasa Mullera (43) i Arjena Robbena (55), no Juve je izjednačio, a strijelci su bili Paulo Dybala (63) i Stefano Sturarro (76). Mandžukić je odigrao cijeli susret protiv svog bivšeg kluba i bio je jedan od boljih igrača u redovima torinske 'Stare dame'. Kod prvog gola je asistirao Dybali, a kod drugog je sudjelovao u akciji.

Barca je u Londonu stigla do pobjede na krilima dvostrukog strijelac Lionela Messija (71, 84-11m). Ivan Rakitić je odigrao cijeli susret za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preostale dvije utakmice osmine finala na rasporedu su u srijedu, a igrat će Dynamo Kijev - Manchester City, te PSV Eindhoven - Atletico Madrid.

U ranije odigranim utakmicama PSG je u Parizu pobijedio Chelsea 2-1, Benfica je u Lisabonu slavila protiv Zenita 1-0, Wolfsburg je na gostovanju pobijedio Gent 3-2, dok je Real Madrid u Rimu pobijedio Romu 2-0.

Uzvratni susreti su od 8. do 16. ožujka. Osmog ožujka se sastaju Wolfsburg - Gent (3-2) i Real Madrid - Roma (2-0). Dan kasnije igrat će Zenit - Benfica (0-1), te Chelsea - PSG (1-2). U utorak, 15. ožujka snage će ponovo odmjeriti Atletico Madrid - PSV Eindhoven, te Manchester City - Dynamo Kijev, a 24 sata kasnije Barcelona - Arsenal, te Bayern - Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo