PJACA I BADELJ DOBIVAJU SLAVNOG SUIGRAČA: / Kontroverzni napadač odabrao gdje će nastaviti karijeru

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Brescija mu je zabranila ulazak u trening kamp i raskinula ugovor

25.9.2020.
15:36
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Kontroverzni talijanski napadač MarioBalotelli (30) korak je do prelaska u redove Genoe, čiji dres nose hrvatski nogometaši MarkoPjaca, MilanBadelj i PetarBrlek. Balotelli je prošlu sezonu proveo u Bresciju, no vodstvo kluba mu je zatvorilo vrata. I to doslovno.

Nakon što se bez objašnjenja nije pojavio na nekoliko treninga, Brescija mu je zabranila ulazak u trening kamp i raskinula ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Italy's forward Mario Balotelli stands during the national anthem prior to the international friendly football match between Italy and Saudi Arabia at Kybunpark stadium in St. Gallen on May 28, 2018. / AFP PHOTO / Fabrice COFFRINI

Nagađalo se kako bi bivši talijanski reprezentativac sreću mogao potražiti u inozemstvu, međutim SportItalia je objavila kako će njegov idući klub biti Genoa. U izvještaju se tvrdi kako je postignut dogovor i kako je potpisivanje ugovora tek formalnost.

Balotelli je igrao za milanski Inter, Manchester City, Milan i Liverpool, no posljednjih godina je njegova karijera u silaznoj putanji. Nosio je i dres Nice, te Marseillea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za talijansku reprezentaciju je upisao 36 nastupa i postigao 14 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo