podijelite svoje stavove / Pitamo čitatelje: treba li Ante Čačić dobiti otkaz i tko bi trebao biti novi izbornik?

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Podijelite s nama svoje mišljenje - zaslužuje li izbornik Čačić i dalje biti na izborničkoj klupi i ukoliko ne, tko bi ga trebao naslijediti?

6.9.2017.
17:00
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon sinoćnjeg je poraza od Turske uvelike kompromitirala svoj odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiju 2018. godine. 

'Vatreni' su se uoči gostovanja nalazili u 'pole positionu', naime, na kontu su imali pet bodova više od Turske i tri više od Islanda. Turska je velikom pobjedom sada stigla na samo dva boda zaostatka, dok je Island svladao Ukrajinu i bodovno se izjednačio s Hrvatskom. Ukrajina pak, poput Turske, za Hrvatskom kaska samo dva boda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pridodamo li tomu i katastrofalnu formu prikazanu u posljednje tri utakmice (poraz od Islanda, blijeda pobjeda nad Kosovom i poraz od Turske), jasno je da je voda stigla do vrha čaše. Štoviše, koja kap ju je možda i prelila, no u HNS-u su ostali slijepi. Davor Šuker nije srdačno dočekao pitanja novinara, dok izbornik Čačić nakon poraza jednostavno nije vidio nikakav problem u igri svoje momčadi. 

>>Turska u Eskişehiru srušila 'vatrene' i maksimalno zakomplicirala situaciju u našoj skupini

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mora mu se priznati da je napravio kakav - takav pomak, naime Čačić je sinoć prvu izmjenu obavio već u 60. minuti, što je zasigurno iznenadilo cijelu naciju, no rezultat je izostao. 

Stoga tražimo od vas da s nama podijelite svoje mišljenje - zaslužuje li Ante Čačić i dalje sjediti na izborničkoj klupi? Ukoliko je vaš odgovor negativan, glasujte i u sljedećoj anketi u kojoj smo predložili nekoliko trenerskih imena koji bi ga mogli zamijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Ante Čačić danas će biti gost RTL-a Danas, kojeg na našem programu možete pratiti od 18:30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo