PIQUE UNIŠTIO MADRID: / 'Kada sam se zadnji put seksao? Računa li se ono što smo im napravili na Bernabeu?'

Image
Foto: AFP

Stoper Gerard Pique otkrio je što se događa u WhatsApp grupi Barceloninih igrača

29.3.2019.
17:00
AFP
VOYO logo

Barcelona je ove sezone odigrala čak četiri utakmice protiv svog najvećeg rivala – Real Madrida. Blaugrana je sjajno prošla u El Clasicima – pobijedila je tri puta, jednom 5-1 i čak dvaput na Bernabeu. Stoper Katalonaca, Gerard Pique, poznat po svom zafrkantskom stilu, zbog Barcine dominacije je duhovito provocirao Madrid u intervjuu za jednu španjolski TV emisiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditelj ga je pitao koliko puta se seksao prošlog mjeseca, a Pique je ko iz topa opalio: "Računamo li ono što smo im napravili na Bernabeu?'

'Imam više novaca od Espanyola'

"Ja imam više novaca od cijelokupnog budžeta Espanyola", nastavio je u svom stilu bivši španjolski reprezentativac. Kada mu je voditelj rekao da Espanyol ima budžet od 57 milijuna eura, Pique je odgovorio: "Ne, imaju puno veći budžet od toga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi igrači imamo WhatsApp grupu u kojoj se zafrkavamo i održavamo veselu atmosferu. Ponekad tu dodamo novinare koji favoriziraju Madrid poput Tomasa Roncera i Alfredea Dura i stavljamo smajliće svinja, ali oni nikada ništa ne napišu u razgovoru", dodao je stoper Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo