Želi biti predsjednik /

Pique pričao o tome što bi mijenjao u Barci: 'Rekao bih bliskom krugu da odj**u'

Image
Foto: AP Images

Stoper Barcelone komentirao je kakve bi promjene uveo u klub kada bi bio predsjednik, a njegovi komentari jasno su opisali situaciju u klubu.

1.2.2022.
11:23
AP Images
VOYO logo

Veoma je jasno kako je Barcelona daleko od dana kada je dominirala španjolskim i svjetskim nogometom. Unatoč vidljivom padu kroz godine, najteži udarac za katalonski klub bio je odlazak najboljeg igrača u povijesti kluba, Lionela Messija.

Barcelona se trenutno bori za poziciju koja osigurava plasman u Ligi Prvaka, a u ovogodišnjem natjecanju su već ispali u grupnoj fazi. Situaciju je komentirao i Gerard Pique, koji nije birao riječi u podcastu s Ibai Llanosom na Twitchu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pique je već godinama uz nogometnu karijeru i uspješni biznismen, a u više navrata komentirao je kako bi jednog dana volio biti predsjednik Barcelone.

"Učinio bih klub modernijim. Promijenio bi mnogo stvari. Rekao bih cijelom unutarnjem krugu da odj**u. Toksični su, odj**ite. Tko god bi se osjećao prozvanim u tom krugu, odj**i," rekao je Pique prilično iskreno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelonu u nedjelju čeka izuzetno bitan susret protiv Atletico Madrida. Barcelona je trenutno petoplasirana momčad La Lige sa samo bodom zaostatka za Atleticom, tako da bi pobjeda Katalonce ubacila u prve četiri momčadi Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo