PERIŠIĆ ZADAO GLAVOBOLJE TRENERU BAYERNA: / Flick dan prije polufinala s Lyonom govorio o Hrvatu: 'Vidjet ćemo što će biti'

Image
Foto: Profimedia

Njemački prvak u srijedu igra za finale Lige prvaka s Lyonom

18.8.2020.
19:19
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Bayerna u četvrtfinalu su Lige prvaka na stadionu Luz u Lisabonu deklasirali su prije nekoliko dana Barcelonu s 8-2 (4-1), a jedan od strijelaca za njemačkog prvaka bio je i hrvatski reprezentativac IvanPerišić.

Perišić je postigao pogodak za vodstvo Bayerna od 2-1 u 21. minuti kada je odlično pratio akciju Gnabryja, pravodobno utrčao u prazan prostor na lijevom krilu, a zatim snažnim prizemnim udarcem s 10-ak metara svladao Ter Stegena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči polufinala s Lyonom, koje je na rasporedu u srijedu u 21 sat, treneru njemačkog prvaka Hansiju Flicku postavljano je pitanje tko će započeti utakmicu na lijevom krilu.

Image
Image

Bayern Munich's German head coach Hans-Dieter Flick is thrown in the air by his players after the German Cup (DFB Pokal) final football match Bayer 04 Leverkusen v FC Bayern Munich at the Olympic Stadium in Berlin on July 4, 2020.,Image: 539793003, License: Rights-managed, Restrictions: DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO., Model Release: no

“Ivan je, kao i čitava momčad koja je započela susret s Barcelonom, odradila jako dobar posao. Imamo nekoliko sjajnih opcija na toj poziciji. Vidjet ćemo što će biti na posljednjem treningu, a onda ćemo odlučiti”, kazao je Flick. Osim Vatrenog za tu poziciju najveći je kandidat Kingsley Coman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nakon utakmice s Barcom izgleda da je došlo do preokreta i talijanski mediji su objavili da Bavarci žele zadržati Perišića i nakon što mu 31. kolovoza istekne jednogodišnja posudba za koju su Interu platili pet milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo