PERIŠIĆ VRHUNSKIM GOLOM PREKINUO POST DUG TRI I POL MJESECA: / Icardi zabio četiri gola i izjednačio 75 godina star rekord

Image
Foto: AFP

Inter je pobjedom preskočio Lazio na četvrtom mjestu i ima 55 bodova, dok trećeplaisirana Roma ima svega bod više

18.3.2018.
14:26
AFP
VOYO logo

Ivan Perišić bio je dugo vremena osporavan zbog svojih slabijih igara u posljednje vrijeme, ali u susretu 29. kola Seria između njegovog Intera i Sampdrorije barem je nakratko utišao kritičare.

Naime, Perišić je bio strijelac prvog gola u 29. minuti sjajnim udarcem glavom s nekih 11 metara nakon ubačaja Cancela, a Inter je na gostujućem terenu slavio sa visokih 5-0. Ovo je našem krilnom napadaču prvi gol nakon 3. prosinca i hat-tricka Chievu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A fantastičnu utakmicu odigrao je Mauro Icardi koji je zabio čak četiri gola. Hat-trick je kompletirao u prvom poluvremenu zabivši golove u 30., 31. i 44. minuti te je Inter s prednošću od 4-0 otišao na odmor. Gol za 3-0 pravo je malo remek-djelo, Argentinac je okrenut leđima od gola sjajno petom provukao loptu pored vratara Sampdorije u gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrti gol zabio je na otvaranju drugog dijela u 51. minuti. Icardi je tako treći igrač Intera koji je zabio četiri gola na gostovanju u Seriji A - prvi je bio Meazza protiv Lazija 1933. godine, a drugi Baldini 1943. godine kod Atalante. Sjajni argentinski napadač tako je došao do brojke od 100 golova za Inter u 172 nastupa u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je pobjedom preskočio Lazio na četvrtom mjestu i ima 55 bodova, dok trećeplaisirana Roma ima svega bod više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo