PERIŠIĆ SANJA O TAKVOM SCENARIJU: / 'On bi htio doći u Bayern, mogu ga tamo zamisliti, uvijek se raspitivao o klubu'

Image
Foto: Profimedia

Nakon reprezentativne pauze Bayern bi trebao objaviti ime novog trenera

6.11.2019.
16:53
Profimedia
VOYO logo

Vodstvo Bayerna u potrazi je za novim trenerom nakon što su u nedjelju NikiKovaču pokazali izlazna vrata. Spominju se brojni kandidati, a iz kluba su poručili kako će sve službeno biti gotovo nakon reprezentativne pauze. Erikten Hag ih je odbio i poručio im je će biti na raspolaganju na ljeto. Tu se zato savršeno uklapa priča prema kojoj bi ArseneWenger uletio do kraja sezone, a nakon njega bi kormilo njemačkog velikana preuzeo Nizozemac.

Max Allegri i Ralf Ragnic također se spominju, baš kao i JoseMourinho. Pozivajući se na osobu iz Mourinhovog bliskog kruga Sky piše kako bi Portugalac volio doći u Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Jose Mourinho i Manchester United pred novim teškim izazovom

Što će biti s Vatrenim?

"Već neko vrijeme intenzivno ih prati i volio bi surađivati s nogometnim velikanima poput Hoenessa i Rummeniggea", piše Sky.

Njegov dolazak u Bayern možda i ponajviše priželjkuje hrvatski reprezentativac IvanPerišić. Poznato je da ga je Mourinho želio u Manchester Unitedu, a sada, nakon Kovačeva odlaska, Perišićeva sudbina dosta je neizvjesna. Posudba mu istječe na kraju sezone, a u ovom trenutku teško je povjerovati da će ga Bayern otkupiti od Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga mu je možda i najveća šansa upravo Mouriunho. U međuvremenu, BastianSchweinsteiger je izjavio da ga može zamisliti u Njemačkoj te da se uvijek raspitivao o Bayernu i Bundesligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo