PEREZ PRIZNAO PORAZ: / Real odustao od Argentinca, Madriđani kontaktirali Kloppa, pojavio se i novi glavni favorit

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Poznavajući Levyja pregovori bi trajali jako dugo, a Real želi situaciju riješiti čim prije.

3.6.2018.
13:02
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Odlaskom Zinedinea Zidane s klupe Real Madrida vodstvo kluba krenulo je u potragu za njegovim nasljednikom. Španjolski mediji kao glavnog favorita naveli su aktualnog trenera Tottenhama Mauricija Pochettina. No, ta je priča, čini se, već gotova.

Naime, madridska Marca u nedjelju piše da je Real priznao poraz u svojim pokušajima da osiguraju usluge Argentinca. Navode kako je predsjednik Ttttenhama Daniel Levy odlučan i ne razmišlja o budućnosti kluba bez Pochettina na čelu momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Računa na njega

Levy ga ne želi pustiti jer računa na to da će mu pomoći zadržati glavne zvijezde poput Harry Kanea, Dele Allija i Christiana Eriksena ida će ih predvoditi na novom stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca podsjeća i koliko su problema u Madridu imali s Levyjem prilikom transfera Luke Modrića i Garetha Balea, a ne pomaže niti činjenica da je Pochettino nedavno potpisao ugovor do 2023.

Kako bi ostvario svoj san, navode, španjolski div mora zaobići zid zvan Daniel Levy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Telefoot je, inače u nedjelju objavio da je Real kontaktirao Pochettina i Kloppa, dok je Mirror objavio da je trenutno favorit Francuz Arsene Wenger. On je poslije više dva desetljeća napustio Arsenal i trenutno je slobodan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo