PEREZ PRIPREMA TEREN ZA POJAČANJA: / Lukavi Španjolac savjetovao glavne mete da primjene Modrićev poučak

Image

Madriđani na ljeto planiraju dovesti velika pojačanja

7.5.2019.
13:21
VOYO logo

Eden Hazard i Paul Pogba velike su želje Real Madrida. Chelsea i Manchester United neće tako lako na ljeto pustiti najveće klupske zvijezde, međutim, postoji način na koji igrači sami mogu isforsirati njihovu prodaju. Španjolski As navodi da u Premier ligi sami mogu zatražiti transfer kako bi se olakšao njihov odlazak kada su pregovori teški. Prisjetili su se tim povodom slučaja Luke Modrića.

Odbijao trenirati

"Hrvat je jasno rekao da želi igrati za Madrid i napravio je sve što je u njegovoj moći da bi ostvario san. Odbio je trenirati sa suigračima u Tottenhamu te put u SAD na pripreme. Tadašnji trener Andre Villas-Boas nije mogao vjerovati što se događa. Daniel Levy nije mario za njegov zahtjev i pregovore nije otvorio sve do 27. kolovoza. Na kraju ga je prodao zadnjeg dana prijelaznog roka za 35 milijuna eura", podsjećaju Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Atletico Madrid's Spanish midfielder Saul Niguez (L) jumps for the ball with Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric during the Spanish league football match Club Atletico de Madrid against Real Madrid CF at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on February 9, 2019. (Photo by PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP)

Ostvari li Florentino Perez svoj naum bit će to težak udarac za Premer ligu jer će ostati bez dvije najveće zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo