PEREZ I REAL SPREMAJU TRANSFER BOMBU OVOG LJETA: / Modrić i Kovačić hranit će loptama genijalnog Argentinca?

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Florentino Perez mirovao je tijekom prošlog ljetnog prijelaznog roka. Tek je vratio Alvara Moratu iz Juventusa, dok u siječnju Real zbog kazne nije smio dovoditi pojačanja.

2.2.2017.
22:23
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

No, to će se promijeniti tijekom nadolazaćeg ljeta, a moglo bi ono biti posebno vruće jer Madriđani već neko vrijeme nisu doveli neko bombastično pojačanje.

Stoga su krenuli u potragu za nogometašem koji bi se dostojno uklopio u momčad prepunu zvijezda. Kako stvari stoje igrač koji bi zadovoljio klupske apetite kao i one navijača trebao bi biti proslavljeni argentinski napadač Sergio Aguero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski Mirror piše da je Real spreman poslati ponudu Manchester Cityju za njega jer je u posljednje vrijeme pao u drugi plan. U srijedu je protiv West Hama bio na klupi, a čini se da je talentirani Brazilac Gabriel Jesus zauzeo je njegovo mjesto u napadu. Impresivnim nastupom teško da ga neće zadržati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realu i Perezu to je jedinstvena prilika da napokon dovedu Argentinca za kojeg se godinama govori da mu je mjesto u Madridu. Bio je on doduše već tamo, ali u redovima gradskog rivala Atletica.

Sada s 28 godina na leđima sigurno ne namjerava sjediti na klupi, a zov Reala teško je odbiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov dolazak vjerojatno bi bio kraj za Karima Benzemu, čije se ime posljednjih mjeseci povezuje s prelaskom u Kinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo