GUARDIOLA SE POKLONIO DINAMOVOJ ZVIJEZDI: / 'Sviđa mi se njegov stil igre'

Image

Bayern Munchen odradio je presicu uoči sutrašnjeg sraza posljednjeg 6. kola skupine F Lige prvaka protiv hrvatskog prvaka, zagrebačkog Dinama.

8.12.2015.
18:45
VOYO logo

Kako je presica bila zakazana za 16 i 45, a avion je, umjesto u 16.05 na zagrebački aerodrom sletio tek oko 17 i 15, tako je presica započela oko 18 i 15. Novinari su već bili nestrpljivi, ali na kraju pred njima pojavio strateg Bavaraca Pep Guardiola.

Bayern Munchen je u Zagreb doputovao bez nekolicine svojih bitnih igrača, među kojima je sigurno najzvučnije ime golmana Manuela Neuera koji je dobio poštedu. Osim njega, gledatelji u srijedu na Maksimiru neće vidjeti ni suspendiranog Holgera Badstubera, te ozlijeđene Arjena Robbena, Davida Alabu, Douglasa Costu, Marija Götzea i Juana Bernata. U kadru su, pak, oporavljeni Franck Ribery i Thiago Alcantara, a sastav popunjavaju mlade nade Julian Green, Fabian Benko, Niklas Dorsch i golman David Hundertmark.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Igrači iz bivše Jugoslavije su sjajni i vrlo talentirani'

"Neuer je dobio malu poštedu jer je odigrao dosta utakmica u posljednje vrijeme. Mi smo u Zagreb došli po pobjedu i to ćemo pokušati ostvariti. Tko kod će igrati sutra, znam da moji igrači razmišljaju samo na tri boda. Kvalificirali smo se u sljedeću fazu i to je idealna situacija za nas. No igramo za sebe, klub i navijače. Nikad nisam upoznao igrača koji ne želi pobijediti", izjavio je Katalonac i najavio nastup Francka Riberyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

TRENING DINAMA UOČI BAYERNA: Guardiola na presici, Modri na travnjaku

Image

TRENING DINAMA UOČI BAYERNA: Guardiola na presici, Modri na travnjaku

"Ribery će sigurno igrati protiv Dinama, samo ne znam hoću li ga staviti od prve minute, ali igrat će", rekao je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam neke igrače Dinama iz prve utakmice, sad ih znam bolje. Gledali smo ih protiv Olympiakosa i Arsenala. Hrvatska ima brze igrače, igrači iz bivše Jugoslavije su sjajni i vrlo talentirani", rekao je Guardiola izdvojivši Marka Pjacu kao vrlo dobrog igrača.

"Sviđa mi se njegov stil igre".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je Dinamu poslao poruku:

"Očekujem da moji igrači daju sve od sebe i da budu najbolji. Ovo nije prijateljska utakmica. Važan nam je prestiž, profesionalci smo", jasan je Katalonac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern Munchen će natjecanje po skupinama Lige prvaka završiti kao prvoplasirana momčad skupine F, bez obzira kako završio sraz s Dinamom.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo