Šok za Hrvatsku: Mandžukić izbačen iz momčadi!?

24.1.2014.
22:56
VOYO logo

Za taj ogled trener Bavaraca Josep Guardiola uopće nije prijavio hrvatskog napadača Marija Mandžukića, svog najboljeg strijelca ove sezone, i to iz disciplinskih razloga jer "nije dobro trenirao", kako je novinarima objasnio sportski direktor Bavaraca Mathias Sammer.

Kroz jutro su njemački mediji donosili izjave čelnih ljudi Bayerna koji su odjednom govorili kako je moguća prodaja Mandžukića tijekom ljeta. Tijekom dana su se o svemu raspisali talijanski mediji koji tvrde: Mandžukić je dostupan Juventusu! I to već ove zime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako stvari stoje, Mandžukić je izgleda sasvim blizu izlaznih vratiju europskog i njemačkog prvaka kojem je toliko mnogo dao posljednjih sezona.

Bayern je bez hrvatskog napadača s lakih 2:0 slavio kod Borussije u Mönchengladbachu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srušena je time neosvojiva u prvom dijelu sezone tvrđava u Mönchengladbachu. Borussia je pred svojim navijačima dosad, u devet utakmica, imala osam pobjeda i samo jedan remi. No, naravno, ako netko može zaustaviti tu pobjedničku domaću seriju onda je to Bayern, makar je igrao bez ozlijeđenog Riberyja i suspendiranog Marija Mandžukića, svoga najboljeg strijelca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je dobila određeni tijek već od 7. minute kada je na asistenciju Müllera zabio Mario Götze za vodstvo gostiju.

Domaćin se trudio, no kvalitetniji Bayern je rutinski čuvao vodstvo, a onda je sve riješeno u 53. minuti kada je Müller realizirao penal za konačnih 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern trenutačno drugoplasiranom Bayeru bježi za čak deset bodova, a Borussiji s kojom je igrao ovog petka za 14 bodova.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo