Vratio se / Palaversini prvi dojmovi: 'Čestitao mi je Kompany, ali još želim živjeti hajdučki san'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Ante Palaversa vratio se s potpisa ugovora s Manchester Cityjem

31.1.2019.
16:00
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Ante Palaversa proživio je dva najvažnija dana u svom životu. 18-godišnji veznjak potpisao je za Manchester City koji ga je ostavio na posudbi u Hajduku minimalno sljedećih godinu dana.

"Htio bih se prvo zahvaliti cijelome stožeru Hajduka i svim trenerima koji su me prije vodili. Mislim da je ovo velika stvar za Hajduk. Jedan veliki klub poput Cityja došao je u Hajduk, pogledao je igrača. Ja sam na tome beskrajno zahvalan i u budućnosti ću to moći opravdati. Kao dijete prvo sam htio zaigrati za Hajduk, to mi je bio životni san. Ovo se dogodilo vrlo brzo, sve je ovo dio mene što sam radio i bio ponizan", rekao je po dolasku iz Engleske, a prenio Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Normalno da je bilo nervoze, tri je dana trajalo, sve je na kraju dobro završeno. Došli smo prvo na liječnički, na kraju me dočekao kapetan Manchester Cityja Vincent Kompany, bilo je to lijepo iskustvo. Prvo mi je čestitao i rekao da je on tu sve što bude trebalo. Da se fokusiram samo na nogomet. Mislim da je ovo i prerano za ovakav transfer, nisam još ništa postigao. Samo rad, rad i ništa drugo."

Kako su reagirali suigrači u Hajduku?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su mi suigrači čestitali, svima im je drago. S njima sam tu dan-noć. Ovo je jedan veliki plus za mene i sad se moram fokusirati samo na Hajduk. Inzistirao sam da ostanem u Hajduku. Ne bih htio otići nakon pola godine. To je moj životni san i želim ga još barem godinu dana živjeti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo