PA NEĆE VALJDA TAKO ZAVRŠITI? / Poznata je sudbina Marka Pjace i moramo priznati, izgleda dosta loše

Image
Foto: Profimedia, AFP

Pjaci je konkurencija na krilima u Juventusu prejaka, tu su Cristiano Ronaldo, Costa, Bernardeschi, Cuadrado pa čak se može pribrojati i Dybalu i Mandžukića

12.8.2019.
15:40
Profimedia, AFP
VOYO logo

Povremeni hrvatski reprezentativac, Marko Pjaca, izbiva s travnjaka od ožujka ove godine otkada je ozlijedio križne ligamente koljena. Oporavak kod takvog tipa ozlijede, na koje je Pjaca nažalost navikao, traje dugo, a trenutno se niti ne zna kada će Hrvat ponovo zaigrati.

No, ono što je za sada poznato jest da će Pjaca ostati u Juventusu, odnosno da ga torinski crno-bijeli neće slati na posudbe niti prodavati barem do zime. Potez je logičan jer Pjaca u ovom stanju ne može proći niti liječnički pregled, a vjerojatno nema niti interesa za njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema mjesta za Pjacu

Talijanska La Gazzetta dello Sport tvrdi kako će Pjaca ostati u Torinu barem do siječnja kako bi sanirao ozlijedu, a da mu se onda opet sprema posudba. Dakle, Pjaca će vjerojatno ponovo sezonu odraditi izvan Juventusa, dakako samo jednu polovicu jer teško da će ući u ritam prije polusezone. Sve i da se oporavi prije prosinca, nekako će se morati nametnuti Mauriziju Sarriju, što je izrazito teško čak i onim igračima koji su u formi i koji su barem donekle pohvatali njegove taktičke ideje.

Pjaci je konkurencija na krilima u Juventusu prejaka, tu su Cristiano Ronaldo, Costa, Bernardeschi, Cuadrado pa čak se može pribrojati i Dybalu i Mandžukića u nekim kombijacijama. Za Pjacu će se tu teško naći mjesta i moramo priznati, iz ove perspektive, sudbina mu ne izgleda baš najsjajnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo