OVOME SE SIGURNO NISU NADALI: /

Bilić i West Ham objavili vijest koju nitko nije očekivao

Image
9.5.2016.
11:17
VOYO logo

"Nakon što smo donijeli hrabru odluku da se preselimo na bivši Olimpijski stadion, sretni smo što možemo vidjeti kako je to zahvatilo maštu navijača 'čekićara'. Sada smo u situaciji da smo u prvoj sezoni na tom stadionu prodali svih 50.000 sezonskih ulaznica i imamo desetke tisuća ljudi koji su na prioritetnoj listi za sezonska mjesta u sezoni 2017./18.", kazala je potpredsjednica kluba KarrenBrady .

Sutra posljednja utakmica

West Ham, koji iza sebe ima sjajnu sezonu, zadnju utakmicu na Boleyn Groundu u Upton Parku igra u utorak navečer kada mu u goste dolazi Manchester United u predzadnjem kolu engleskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Supredsjedatelj kluba David Sullivan je već najavio da će se gledati kako povećati kapacitet Olimpijskog stadion s originalnih 54,000 mjesta na 66,000 do početka sezone 2017./18., a kako bi se uskladili s potražnjom. Sullivan je rekao da će klub dodati još 6,000 mjesta za iduću sezonu i planira još 6,000 za početak sezone nakon toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S kapacitetom od 66,000 mjesta West Ham će imati najveći stadion u Londonu i drugi najveći u Premier League, odmah iza Old Trafforda, doma Manchester Uniteda (75,635 mjesta).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo